Bel ons: 013 - 534 60 23

Energetische tuin aanleggen

Wilt u een energetische tuin aanleggen en weet u niet waar te beginnen? Hovenier van Amelsfoort helpt u bij ontwerp, aanleg en onderhoud van uw dynamische tuin.

Wat is een energetische tuin?

Bij een energetische tuin gaan we ervan uit dat alles energie is. Er is positieve en negatieve energie bij het aanleggen van dit type tuin. De focus ligt op het optimaal gebruikmaken van positieve energie.

Met een energetische tuin kunt u echt ontspannen in uw tuin en kunt u genieten van de prachtige natuur. Uw tuin geeft u op deze manier weer energie en zo kunt u helemaal tot rust komen in uw eigen gebalanceerde tuin.

Lees meer 

Energetische tuin aanleggenEnergetische tuin aanleggenEnergetische tuin aanleggen

Inspiratie nodig?

Wanneer u vrij spel heeft om de nieuwe tuin volledig naar wens in te richten, kan dit soms moeilijker zijn dan gedacht. Er moet namelijk met veel dingen rekening worden gehouden bij het ontwerpen van uw tuin. Denk aan de materialen, het budget, maar ook wat er haalbaar is qua grootte en uw voorkeuren. Wij kijken graag samen met u mee naar de mogelijkheden, maar u kunt ook alvast wat inspiratie op doen bij het bekijken van onze projecten. U vindt hier een aantal voorbeelden van tuinen met positieve energie. Ze zijn allemaal uniek in hun soort, compleet met eigen karakter en uitstraling! 

Energetische tuin aanleggen

Bij het aanleggen van een energetische tuin gaan we uit van 4 elementen: vuur, water, aarde en lucht.  Door als energetisch tuinontwerper sterk te focussen op de plattegrond is bijvoorbeeld voelbaar, waar het lievelingsplekje van de tuineigenaar moet komen.

Bent u geïnteresseerd? Wij verrassen u graag met een ontwerp die helemaal bij uw past. Maar een afspraak voor een adviesgesprek, wij ontmoeten u graag!

Contact