Bel ons: 013 - 534 60 23

Energetische tuin aanleggen

Wilt u een energetische tuin aanleggen en weet u niet waar te beginnen? Hovenier van Amelsfoort helpt u bij ontwerp, aanleg en onderhoud van uw energetische tuin.

Wat is een energetische tuin?

Bij een energetische tuin gaan we ervan uit dat alles energie is. Er is positieve en negatieve energie bij het aanleggen van een energetische tuin ligt de focus op het optimaal gebruik maken van positieve energie.

Met een energetische tuin kunt u echt ontspannen in uw tuin en kunt u genieten van de prachtige natuur. Uw tuin geeft u op deze manier weer energie en zo kunt u helemaal tot rust komen in uw eigen energetische tuin.

Lees meer 

Energetische tuin aanleggenEnergetische tuin aanleggenEnergetische tuin aanleggen

Energetische tuin aanleggen

Bij het aanleggen van een energetische tuin gaan we uit van 4 elementen: vuur, water, aarde en lucht.  Door als energetisch tuinontwerper sterk te focussen op de plattegrond is bijvoorbeeld voelbaar, waar het lievelingsplekje van de tuineigenaar moet komen.

Bent u geïnteresseerd in een energetische tuin? Wij verrassen u graag met een ontwerp die helemaal bij uw past. Maar een afspraak voor een adviesgesprek online, wij ontmoeten u graag!

Contact