Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier werkzaamheden

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is een hovenier met gepassioneerde medewerkers. Wij hebben een passie voor tuinieren. Wij staan het liefst de hele dag in de tuin met een enorme interesse in de beplanting. Benieuwd wat wij de hovenier werkzaamheden van Hoveniersbedrijf van Amelsfoort zijn?

Hovenier werkzaamheden

Wilt u een nieuwe tuin of gaat u uw huidige tuin renoveren? Het begint allemaal bij het tuinontwerp. Voorafgaand aan het ontwerp worden alle voorkeuren, wensen en het budget besproken. Vervolgens gaan wij als tuinarchitect aan de slag met het ontwerp van uw droomtuin. In deze fase komen wij vaak bij u terug voor het ontwerp. Wij stoppen pas met schetsen van uw tuin totdat u helemaal tevreden bent. Het is bij dit proces belangrijk dat alles klopt. Er moet een goede balans gevonden worden tussen de omgeving, de tuin en alle wensen.

Tuinontwerpen

Hovenier werkzaamheden

Tuinaanleg Breda, Tilburg en omgeving

Wanneer het ontwerp naar tevreden is, gaan we beginnen met de tuinaanleg van uw droomtuin. Het ontwerp komt tot realisatie. Wij planten alle bloemen en planten en zorgen ervoor dat het ontwerp werkelijkheid wordt. Wij werken met goede kwaliteit materiaal en nieuwe technieken. Kwaliteit is bij ons dan ook erg belangrijk. Dit kunt u terug zien tijdens de tuinaanleg. Wij werken erg nauwkeurig en zorgvuldig. Wij hebben al veel projecten mogen doen voor tuinaanleg in Breda en tuinaanleg in Tilburg.

Tuinaanleg

Tuinonderhoud in Brabant

Onder de hovenier werkzaamheden hoort ook het onderhouden van de tuin. Na het ontwerpen en aanleggen van de tuin, bent u voorzien van een prachtig nieuwe of gerenoveerde tuin. Wij hopen dat u blij bent met de uitkomst van de tuin. Hierna komt het onderhoud van de tuin. Een tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Belangrijke periodes in het jaar voor de onderhoud van de tuin is de herfst en de lente.

Alle verschillende planten hebben hun eigen onderhoud nodig. Snoeien, maaien, water geven, licht geven, kweken, stekken, voeden en bio bestrijding. Het moet allemaal met regelmaat gebeuren. Deze onderhoud kunnen wij ook van u overnemen. Wij komen dan op afspraak bij uw woning of bedrijfspand langs om de tuinonderhoud te verzorgen. We kunnen bij de aanleg van de tuin ook rekening houden met de wens voor een onderhoudsvrije tuin. Bij deze tuin is veel minder onderhoud of geen onderhoud nodig dan bij een andere tuin.

Tuinonderhoud

hovenier werkzaamheden

Energetische tuinen

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is gespecialiseerd in energetische tuinen. 

Een energetische tuin wordt door een ontwerper gemaakt. Levende materialen in de tuin moeten goed kunnen groeien en u als bewoner moet optimaal kunnen genieten van uw tuin. Dit kan doordat de energetische tuin rust uit straalt en met u in harmonie is. 

Het ontwerp van gaat uit van vier elementen; water, vuur, aarde en lucht. Het ontwerp van een energetische tuin is een gevoelskwestie, waarin wordt gekeken naar het beste gevoel voor u en het in harmonie brengen hiervan. 

Bedrijven

Het is voor ieder bedrijf belangrijk om een representatieve uitstraling te hebben. Veel bedrijven hebben een tuin bij hun bedrijfspand. Wanneer iemand langs rijdt of op bezoekt komt bij uw bedrijf, wilt u een goede indruk maken. Een verzorgde, nette en mooie tuin geeft direct een goed visitekaartje af voor het bedrijf. Belangrijk is dat de tuin aansluit bij hetgeen uw onderneming uit wil dragen. Hovenier van Amelsfoort kan uw hovenier werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kunnen wij uw tuin keurig onderhouden of een onderhoudsvrije tuinontwerp maken.

Bedrijven

Hovenier van Amelsfoort

Hovenier van Amelsfoort kan praktisch alle hovenier werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u optimaal geniet van uw tuin en uw droomtuin wordt gerealiseerd. Dit doen wij door alles met u te bespreken en met u mee te denken. Wij werken vooral in de omgeving Brabant, maar sinds we begonnen zijn met energetische tuinen doen we hovenierswerkzaamheden door het hele land. 

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in de diensten van Hovenier van Amelsfoort? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte op maat aan. Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor adviesgesprekken. Wij helpen u graag verder! Of u nu een grote of kleine tuin heeft of uw tuin opnieuw wilt laten leggen, bij Hovenier van Amelsfoort bent u altijd aan het juiste adres!