Bel ons: 013 - 534 60 23

Hoveniersbedrijf Breda

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in de buurt van Breda? Hovenier van Amelsfoort helpt u graag verder! Het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van een tuin kost enorm veel werk. Wellicht heeft u zelf geen groene vingers of geen tijd om druk bezig te gaan met uw tuin. Gelukkig kan Hoveniersbedrijf van Amelsfoort u hierbij helpen. Wij zijn hét hoveniersbedrijf Breda en omgeving. Wij hebben een enorme passie voor tuinieren en vinden het erg belangrijk dat de tuin precies naar uw wens is.

Hoveniersbedrijf bij Breda

Bij hoveniersbedrijf van Amelsfoort kunt u terecht voor alle praktische werkzaamheden die bij uw tuin horen. Wij doen alle werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen u helpen met advies, ontwerp, de aanleg van uw tuin en tuinonderhoud. Wij voeren alle hovenier werkzaamheden uit.

Advies over uw tuin

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Hierdoor hebben wij een enorme kennis over planten, bloemen en insecten. Daarnaast is Theo van Amelsfoort geslaagd als "Energetische tuinontwerper". Wij geven u dan ook graag advies over Energetische tuinen. Advies kan gaan over de aanleg of het onderhoud. Wij merken dan veel mensen zich afvragen hoe de onderhoud verminderd moet worden of hoe sommige planten en bomen onderhouden moeten worden. Wij geven advies via de mail, telefonisch of via een (korte) ontmoeting in uw tuin. Wij geven graag vrijblijvend advies. Dit zien wij als een service naar u toe. 

Advies

Hoveniersbedrijf Breda

Uw tuin ontwerp

Bij het ontwerpen van een tuin vinden wij één ding het belangrijkst en dat is dat alles precies zo wordt als dat u dat wenst. Hierdoor duurt het ontwerp proces soms iets langer dat u misschien inschat. Hieronder de stappen van ons ontwerp proces:

 1. Gesprek waarin uw belangen en wensen worden besproken en uw tuin wordt gemeten
 2. Ruwe schets vanuit deze gegevens
 3. Wij laten het ontwerp aan u zien en gaan door met schetsen tot u tevreden bent
 4. We bespreken het materiaal, planten en andere relevante zaken
 5. We stellen een offerte op
 6. Uitvoering

Ontwerp

Tuinaanleg nabij Breda

Na het ontwerpen van uw perfecte tuin gaan we beginnen met het aanleggen. Dit is de daadwerkelijke uitvoering van de schets die wij hebben gemaakt. Hierbij nemen wij u weer mee in het proces. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u weet hoe de planten en bomen verzorgd moeten worden en waar u aan moet denken. Dit wordt vaak tijdens de aanleg besproken. Mocht het nodig zijn dan waarschuwen wij de klant altijd voor aanvang van de sloopwerkzaamheden. Tijdens de aanleg van de tuin, zijn dit de stappen:

 1. Inmeten van de tuin
 2. Grondwerk
 3. Beregening, waterafvoer en elektra
 4. Straatwerk, pergola, tuinafscheiding, tuinhuisje, verlichting
 5. Beplanting en gras

Tuin aanleggen 

Onderhoud van uw tuin

Wanneer u niet met groene vingers geboren bent, geen tijd heeft voor de tuin of het niet zo leuk vindt om te doen, kan ons Hoveniersbedrijf nabij Breda het onderhoud uit uw handen nemen. We bespreken met u wat u wilt wat we gaan doen. Wellicht vindt u het leuk om zelf ook nog iets te doen, of laat u liever alles aan ons over? Wij meten ook uw tuin van te voren op. De onderhoud van uw tuin doen wij op contractbasis, maar we zijn ook incidenteel inzetbaar. Dit is ook vaak voor bedrijven handig, wanneer ze net even een verzorgd visitekaartje nodig hebben en de tuin er representatief bij moet liggen. Bij sommige klanten mogen we al dertig jaar de tuin onderhouden en met veel klanten hebben we een structurele relatie.

Onderhoud

Hoveniersbedrijf Breda

Energetische tuinen

Wij zijn hét Hoveniersbedrijf nabij Breda wanneer het gaat om energetische tuinen. Een energetische tuin houdt in dat alles in balans is. Er is een harmonie gevonden in de tuin waardoor u optimaal tot rust kan komen. In een energetische tuin is het belangrijk dat levende materialen kunnen groeien en dat de bewoner kan genieten van de tuin. Bent u benieuwd naar de uiteindelijke aanleg van een energetische tuin? Bekijk onze projecten. Daarnaast leggen wij u ook graag meer uit over het concept "alles is energie". 

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort nabij Breda

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is gevestigd in Goirle. Vanuit hier zijn wij vooral werkzaam voor tuinaanleg in Breda, Tilburg, Ulvenhout en Oosterhout. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Wij maken graag kennis!

Contact