Bel ons: 013 - 534 60 23
Projecten overzicht

Energetisch 2

Bij deze tuin was het gevoel vrij te zijn erg belangrijk. Daarom is er gekozen voor ronde lijnen. De in elkaar overlopende cirkels geven een gevoel van vrijheid en beweging. Bewegingsvrijheid.
De bestrating is gemaakt van oude gebakken rijnformaat klinkers welke zorgen voor een goede gronding/aarding. De kleurstelling van oranje/bruin naar grijs zwart past in het element aarde en zorgt ervoor dat de tuin rust uitstraalt.

De locatie van het ronde terrasje midden in de tuin is gekozen vanwege de energie gevende eigenschappen van deze plek. Als de opdrachtgeefster op dit terras verblijft zal dit een positief, energie gevend en of ontspannend effect hebben op haar lichaam.

De schutting is van douglashout. Een houtsoort welke energetisch tot de lichten houtsoorten behoort. 

De beplanting is hoofdzakelijk gekozen binnen het element lucht met als tweede selectie het aantrekken van insecten en vlinders. Vooral de vlinders dragen ook weer bij aan het gevoel van blij en vrij zijn.

Het gekozen beeld is een dansend meisje! Het beeld is open van vorm en past binnen het element lucht en qua uitstraling prima in het thema van blijheid en vrij zijn.