Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin aanleggen Tilburg

Woont u in of in de omgeving van Tilburg en is uw tuin toe aan vervanging? Of wilt u gewoon eens iets nieuws en heeft u zelf geen groene vingers? Wij komen graag uw tuin aanleggen in Tilburg, Breda, Ulvenhout en Goirle. Samen bespreken we uw wensen en nemen we alle opties door. Of u nu op zoekt bent naar een energetische tuin of juist een mediterrane tuin, uw wensen zijn altijd bespreekbaar.

Uw nieuwe tuin aanleggen Tilburg en omgeving

Om te starten komen we altijd eerst bij u langs. Dan bespreken we uw ideeën, meten we de maten van uw tuin op en krijgen we een goede algehele indruk van de tuin zoals deze nu is. 

Na deze eerste afspraak zullen we bij u terugkomen om de volgende elementen te bespreken en door te nemen. 

  • een ontwerp
  • een beplantingsplan
  • een werkomvattende beschrijving
  • een offerte

Tuin aanleggen Tilburg

Momenteel hebben we al vele opdrachten qua tuinaanleg in Tilburg mogen verrichten. Elke tuin met zijn eigen karakter en een ieder met zijn of haar eigen specifieke wensen. Ook voor tuin onderhoud Tilburg kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen dan de onderhoud van uw tuin en zorgen ervoor dat deze er netjes en verzorgd bij ligt!

Bekijk tuinontwerpen

Energetische tuin aanleggen Tilburg

Een energetische tuin ontwerpen en aanleggen? Wij kunnen u verder helpen! Rust en harmonie in een tuin is erg belangrijk. Het is hierbij belangirjk dat alles in uw tuin in balans is. Wij kijken samen met u hoe we dit het beste kunnen doen zodat u weer energie krijgt van uw tuin. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.