Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin aanleggen Tilburg

Woont u in of in de omgeving van Tilburg en is uw tuin toe aan vervanging? Of wilt u gewoon eens iets nieuws en heeft u zelf geen groene vingers? Wij komen graag uw tuin aanleggen in Tilburg en omgeving. Samen bespreken we uw wensen en nemen we alle opties door. Of u nu op zoekt bent naar een energetische tuin of juist een mediterrane tuin, uw wensen zijn altijd bespreekbaar.

Een nieuwe tuin aanleggen?

Om te starten komen we altijd eerst bij u langs. Dan bespreken we uw ideeën, meten we de maten van uw tuin op en krijgen we een goede algehele indruk van de tuin zoals deze nu is. 

Na deze eerste afspraak zullen we bij u terugkomen om de volgende elementen te bespreken en door te nemen. 

  • een ontwerp
  • een beplantingsplan
  • een werkomvattende beschrijving
  • een offerte

Tuin aanleggen Tilburg

Momenteel hebben we al vele opdrachten qua tuinaanleg in Tilburg mogen verrichten. Elke tuin met zijn eigen karakter en een ieder met zijn of haar eigen specifieke wensen. Ook voor tuinonderhoud Tilburg kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen dan het onderhoud van uw tuin en zorgen ervoor dat deze er netjes en verzorgd bij ligt!

Bekijk tuinontwerpen

Tuin aanleggen en onderhoud!

Naast het aanleggen van een nieuwe tuin, kunnen wij ook zorgen voor het onderhoud van uw tuin! Wij snappen dat niet iedereen tijd of groene vingers heeft om de tuin bij te houden. Daarom bieden wij graag onze hulp aan, zodat uw tuin er altijd mooi en verzorgd uitziet. Bij tuinonderhoud kunt u denken aan het snoeien van de planten, verwijderen van onkruid, het geven van bemestingsadvies, plaatsen van bloembollen en nog veel meer! 

Energetische tuin aanleggen in Tilburg

Een energetische tuin ontwerpen en aanleggen? Wij kunnen u verder helpen! Rust en harmonie in een tuin is erg belangrijk. Het is hierbij belangirjk dat alles in uw tuin in balans is. Wij kijken samen met u hoe we dit het beste kunnen doen zodat u weer energie krijgt van uw tuin. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.