Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin laten aanleggen

Wilt u een tuin laten aanleggen? Informeer dan gerust eens naar alle mogelijkheden bij Hovenier van Amelsfoort, de tuinarchitect voor Goirle en wijde omgeving. Op deze pagina informeren wij u alvast kort over de mogelijkheden om door ons een bedrijf een tuin aan te laten leggen.

Soorten tuinen

tuin laten aanleggenEr zijn ontelbaar veel soorten tuinen en ons uitgangspunt is dan ook altijd te luisteren naar uw wensen die u heeft voor uw nieuwe of vernieuwde tuin. Wilt u een tuin met veel groen of veel bestrating of heeft u een favoriete plant die zeker niet mag ontbreken? U mag al uw wensen uiteraard bij ons kenbaar maken en wij zullen deze verwerken in het uiteindelijke plan van aanpak.

Specialist in energetische tuinen

Bij Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort kunt u terecht voor allerlei soorten tuinen, maar wilt u een tuin die echt bij uw natuurlijke omgeving past, dan kan je ook kiezen voor een energetische tuin. Ons bedrijf heeft zich hierin gespecialiseerd en ook diverse cursussen op dit gebied gevolgd waardoor wij ons nu echt specialist in energetische tuinen mogen noemen.

Energetische tuin aanleggen

Bij het aanleggen van energetische tuinen is het uitgangspunt het principe dat alles energie is. Energieën komen voor in positieve -en negatieve vormen en kunnen op bepaalde plaatsen, maar ook als stromende energieën, waargenomen worden. Bij een energetische tuin wordt er optimaal mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezigheid van positieve energieën. Door diverse cursussen en opleidingen op dit gebied heeft Theo van Amelsfoort geleerd hoe hij de positieve energieën in een tuin kan ontdekken en kan omzetten in een tuin die u ook daadwerkelijk energie geeft.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Advies bij tuin aanleggen

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin komt vaak meer bij kijken dan u wellicht voor ogen had gehouden. U wilt een tuin waar u lekker kunt ontspannen, lichamelijk bezig te zijn en waar u kunt genieten van de buitenlucht. Goed tuinadvies kan erg pretty voor u zijn om de perfecte tuin te krijgen. Van ontwerp, tot vragen over het aanleggen van de tuin, of wellicht advies over het onderhoud. U kunt ons altijd contacteren en wij voorzien u graag van goed advies. Dit kan via de mail, telefonisch, maar ook via een ontmoeting in uw tuin. 

Adviesgesprek aanvragen

Het onderhoud van uw tuin

Heeft u een tuin uit laten leggen? Dan is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. En als u geen groene vingers heeft, kan dit een lastige opgave zijn. Om u te ontlasten, kunnen wij dit ook uit handen nemen. Wij kunnen alles doen om uw tuin in orde te maken. Zo kunnen wij beplanting snoeien, onkruid verwijderen, de bemesting verzorgen en nog veel meer. Kortom, uw tuinonderhoud wordt onze zorg. Wilt u meer informatie over onze onderhoudsdiensten? Via onderstaande button kunt u alles vinden.

Informatie tuinonderhoud

Tuin laten aanleggen in Brabant

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende prijsberekening opvragen. Bij de totstandkoming van de offerte houden wij uiteraard rekening met punten als de grootte van uw tuin, de materialen die wij zullen gebruiken en eventuele extra's als een vijver, ornamenten en tuinhuisjes. In elk geval denken wij altijd graag met u mee om ook binnen uw budget een tuin aan te leggen die aan uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar een hovenier voor een tuinaanleg in de omgeving van Tilburg, Brabant en Goirle? Dan zit u bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort goed!