Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin laten aanleggen

Wilt u een tuin laten aanleggen? Informeer dan gerust eens naar alle mogelijkheden bij Hovenier van Amelsfoort, de tuinarchitect voor Goirle en wijde omgeving. Op deze pagina informeren wij u alvast kort over de mogelijkheden om door ons een bedrijf een tuin aan te laten leggen.

Soorten tuinen

tuin laten aanleggenEr zijn ontelbaar veel soorten tuinen en ons uitgangspunt is dan ook altijd te luisteren naar jouw wensen die je hebt voor jouw nieuwe of vernieuwde tuin. Wil jij een tuin met veel groen of veel bestrating of heb je een favoriete plant die zeker niet mag ontbreken? Je mag al uw wensen uiteraard bij ons kenbaar maken en wij zullen deze verwerken in het uiteindelijke plan van aanpak.

Bij Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort kunt u terecht voor allerlei soorten tuinen, maar wil jij een tuin die echt bij jouw natuurlijke omgeving past, dan kan je ook kiezen voor een energetische tuin. Ons bedrijf heeft zich hierin gespecialiseerd en ook diverse cursussen op dit gebied gevolgd waardoor wij ons nu echt specialist in energetische tuinen mogen noemen.

Energetische tuin aanleggen

Bij het aanleggen van een energetische tuin is het uitgangspunt het principe dat alles energie is. Energieën komen voor in positieve -en negatieve vormen en kunnen op bepaalde plaatsen, maar ook als stromende energieën, waargenomen worden. Bij een energetische tuin wordt er optimaal mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezigheid van positieve energieën. Door diverse cursussen en opleidingen op dit gebied heeft Theo van Amelsfoort geleerd hoe hij de positieve energieën in een tuin kan ontdekken en kan omzetten in een tuin die jou ook daadwerkelijk energie geeft.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Tuin laten aanleggen

Wil jij een tuin laten aanleggen, dan kan je bij ons een vrijblijvende prijsberekening opvragen. Bij de totstandkoming van de offerte houden wij uiteraard rekening met punten als de grootte van jouw tuin, de materialen die wij zullen gebruiken en eventuele extra's als een vijver, ornamenten en tuinhuisjes. In elk geval denken wij altijd graag met je mee om ook binnen jouw budget een tuin aan te leggen die op elk gebied bij je past.

Gerealiseerde projecten zijn bijvoorbeeld: stadstuin, prairietuin, boerderijtuin, speelse tuin