Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin ontwerpen Brabant

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Of wilt u graag eens wat anders om nog meer te genieten van uw tuin? Hovenier van Amelsfoort helpt u graag met ontwerp, aanleg en onderhoud van uw nieuwe tuin.

Tuin ontwerpen?

Het ontwerpen van een nieuwe tuin kan een echte klus zijn. Of het nu gaat om een tuin voor een nieuwbouwproject of juist een tuin die jaren geleden aangelegd is, elke tuin is anders en elke bewoner is anders. Zoekt u meer rust in uw tuin? Of wilt u juist meer groen om zelf in de tuin aan de slag te gaan? Wij denken met u mee zodat u een tuin krijgt die helemaal voldoet aan uw wensen.

Bekijk onze projecten

Tuin ontwerpen BrabantTuin ontwerpen Brabant

Energetische tuin ontwerpen

Wanneer u uw tuin echt als een rustplek wilt inrichten, is een energetische tuin wellicht iets voor u. Met een energetische tuin gaan we ervan uit dat alles energie is. Bij het ontwerpen en het aanleggen van een energetische tuin kijken we naar de positieve energieën en hoe we hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Lees meer over energetische tuinen

Tuin ontwerpen in Brabant

Wilt u uw tuin laten ontwerpen? Wij leren u graag kennen om samen te kijken naar een nieuwe tuin. Wij zijn werkzaam in de regio rond Goirle en Tilburg, Alphen, Breda, Dongen, Gilze, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oirschot, Oisterwijk en Oosterhout

Contact