Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin opknappen

Is de tuin toe aan een opknapbeurt? Bent u toe aan iets nieuws of is de tuin niet meer wat het geweest is? De tuin opknappen kunt u door Hovenier van Amelsfoort laten doen. Wij kunnen uw tuin helemaal naar wens opknappen zodat u weer volop kunt genieten van uw tuin. Woonachtig in Breda, Tilburg of omstreken? Laat uw tuin opknappen door Hovenier van Amelsfoort.

Uw tuin opknappen?

Wij krijgen regelmatig de vraag wanneer het tijd is om de tuin op te knappen. De volgende situaties komen wij tegen wanneer het gaat om een tuin opknappen:

 • De tuin is verwilderd door achterstallig onderhoud
 • U wilt minder onderhoud aan uw tuin
 • Een bestaande tuin wilt u opknappen bij uw nieuwe woning
 • De gezinssituatie is veranderd en hierdoor wilt u ook uw tuin aanpassen
 • U bent op zoek naar een lifestyle tuin of een moderne tuin
 • De huidige tuin bent u zat
 • U wilt een energetische tuin

De tuin opnieuw ontwerpen

Een nieuwe tuin of een goede opknapbeurt begint bij een nieuw tuinontwerp. Het is belangrijk dat uw tuin een ontwerp krijgt dat past bij al uw wensen en uw budget. Bij het ontwerpen van een tuindesign houden we rekening met het onderhoud dat u normaal uitvoert. Wanneer u bijvoorbeeld niet graag in de tuin werkt, kunnen we een onderhoudsvrije tuin realiseren. Wanneer u juist wel houdt van werken in de tuin, kunnen we een groene tuin voor u ontwerpen.

Tuin aanleggen

Nadat u tevreden bent over het tuinontwerp gaan we uw tuin opknappen. We beginnen met de aanleg van de basis van de tuin en vullen de details aansluitend in. Wij kunnen verschillende soorten tuinen aanleggen en gebruiken verschillende materialen. Wij hebben al meerdere tuinen aangelegd zoals een stadstuinprairietuinboerderijtuin en speelse tuin.

5 tips voor een kleine opknapbeurt

 1. Fleur de tuin op met leuke accessoires als gekleurde bloempotten en kussens
 2. Maai, snoei en knip alle beplantingen regelmatig netjes bij
 3. Poot beplanting en let hierbij op het benodigde onderhoud
 4. Investeer in de grond met goede potgrond zoals kokospotgrond
 5. Gebruik verschillende materialen die u fijn vindt, combineer hout en steen voor een verfrissende uitstraling

Een natuurlijk paradijs

De tuin is voor veel mensen een plek om tot rust te komen en heerlijk te ontspannen. Nadat uw energetische tuin is aangelegd, is er niet alleen een rustgevende plek gecreëerd, maar is de tuin ook in harmonie met u. Wij gaan volledig op uw gevoel af. Het draait namelijk allemaal om de omgeving en de natuur. In uw energetische tuin vindt u optimale ontspanning, haalt u nieuwe energie op en is buiten zijn gezond. Hovenier van Amelsfoort, de specialist in het aanleggen van energetische tuinen! 

Wilt u meer energie ontvangen uit uw tuin en optimale rust en ontspanning ervaren? Bekijk dan gerust eens onze projecten. Hier krijgt u een beter beeld van energetische tuinen. Heeft u nog vragen over een energetische tuin of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 013-534 60 23,via ons contactformulier of stuur een mail naar theo@hoveniervanamelsfoort.nl.

Laat uw tuin opknappen bij Hovenier van Amelsfoort

Wanneer u uw tuin wilt renoveren of opknappen dan kunt u uitstekend terecht bij Hovenier van Amelsfoort. Wij snappen dat u wilt genieten van uw eigen tuin en van de buitenlucht. Van Amelsfoort komt graag bij u langs om alle mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Contact