Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinaanleg Breda

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw tuin in Breda kan ontwerpen aanleggen? Maak dan kennis met Hovenier van Amelsfoort, een hoveniersbedrijf met vele jaren ervaring en inmiddels honderden gerealiseerde tuinen zowel voor particulieren als bedrijven. Voor ons is het belangrijk van de tuin een plek te maken waar u echt thuis bent, van onderhoudsvrije tuin tot lifestyle tuin. We luisteren dan ook altijd goed naar uw wensen en eventuele eigen ideeën voor we aan de gang gaan met ons tuinplan.

Tuinaanleg bij Breda

Hovenier van Amelsfoort is een tuinarchitect in hart en nieren. Al uw tuinwensen kan hij perfect omzetten in een tuinontwerp waar u zeker blij van wordt. Afhankelijk van uw tuinoppervlak, leefsituatie en natuurlijk uw eigen wensen wordt een goed doordacht plan gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld nog kleine kinderen, dan zal er ruimte worden gemaakt waar de kinderen in de tuin kunnen spelen. Houdt u veel van tuinieren, dan zullen we zorgen voor veel groene plekken met planten en struiken, maar wilt u liever niet teveel tijd besteden aan de tuin dan kiezen we voor bestrating en andere begroeiiing. Kortom, voor elke wens is er een passend plan op te stellen.

tuinaanleg Breda

Tuinontwerp Breda

Een tuinaanleg Breda begint met een tuinontwerp. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort komt bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we al uw voorkeuren, wensen, budget en smaak. Daarnaast meten we uw tuin op en bekijken we de omgeving. Vervolgens gaan we aan de slag met een tuinontwerp voor uw droomtuin. Tijdens uw tuinontwerp Breda houden we rekening met al uw voorkeuren. Zo kunnen we een energetische tuin ontwerpen, maar ook een moderne tuin of een onderhoudsvrije tuin.

Aanleg voortuin te Breda

Voordat wij een voortuin aan gaan leggen hebben er al diverse gesprekken plaatsgevonden. Wij komen bij u langs om: 

  • ideeën uit te wisselen;
  • uw tuin op te meten;
  • een indruk te krijgen van uw voortuin.

Daarna gaan wij een paar dagen om de tafel om uw voortuin te ontwerpen want dit gaat niet over één nacht ijs. Wij komen na het ontwerpen nog een keer bij u langs om ons ontwerp bij u te presenteren. In dit ontwerp zit een beplantingsplan en een beschrijving hoe wij deze klus aan gaan pakken met een bijbehorende offerte.

Na uw goedkeuring gaat ons enthousiaste team aan de slag met de aanleg van uw voortuin. Het opleveren van een prachtige voortuin daar gaat ons team voor. Voor uw tuinaanleg in Breda moet u bij ons zijn! 

Energetische tuin aanleggen

Een specialisatie van Hovenier van Amelsfoort is de energetische tuin. Hiervoor volgt Theo speciale cursussen en regelmatige bijscholing om deze bijzondere manier van tuinaanleg op de juiste manier te kunnen beoefenen. We zijn er trots op dat de vraag naar de natuurlijke tuin die volledig aansluit op de aanwezige elementen en wensen van de bewoners steeds meer bekendheid krijgt. De harmonie in de tuinaanleg van een energetische tuin is bijzonder groot en dit zult u ervaren als u in de tuin ontspant.

Met de tuin als verlengstuk van de woning is de energetische tuin zeker een aanvulling die u veel extra rust en plezier zal geven en waarin de bloemen en planten goed groeien. De energetische tuin biedt veel mogelijkheden, zo is er altijd ruimte voor een combinatie tussen begroeiing en bestrating, maar ook worden vaak ornamenten gebruikt in het ontwerp. 

Hovenier voor uw tuinaanleg in Breda en omgeving

Bent u woonachtig in Breda of Tilburg en omgeving en op zoek naar een hovenier voor uw tuinaanleg? Wilt u een hovenier die luistert naar uw wensen en echt met u meedenkt? Ongeacht het formaat van de tuin bent u bij Hovenier van Amelsfoort aan het juiste adres voor een passende tuinaanleg. 

Aarzel niet vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie of een offerte.