Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinaanleg Goirle

Is het tijd voor een nieuwe tuin of wilt u uw huidige tuin renoveren? Voor een tuinaanleg Goirle en omgeving kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren leggen wij voor u uw nieuwe droomtuin aan.

Tuinaanleg Goirle

Bij een nieuwe tuin aanleggen is het belangrijk dat u een goed idee heeft wat u wilt. Er zijn talloze opties wanneer het gaat om de tuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuin met veel bloemen en planten die veel onderhoud nodig hebben of juist voor een onderhoudsvrije tuin. Houdt u meer van een moderne tuin of juist van een mediterrane tuin? Wilt u graag uw voortuin of achtertuin of allebei opnieuw aanleggen? Bij Hoveniersbedrijf van Amersfoort is alles mogelijk. Wij maken een ontwerp van de tuin naar aanleiding van uw wensen. Meer over een nieuwe tuin laten aanleggen.

Uw tuin ontwerpen

Wij komen als eerst bij u langs in Goirle of omgeving. Wij bespreken dan uw ideeën, wensen en voorkeuren. Tijdens ons bezoek meten we ook uw tuin op en krijgen we een goede indruk van uw huidige tuin. Vervolgens gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp van uw nieuwe tuin. Deze bespreken we in een vervolgafspraak samen met ons beplantingsplan, werk omvattende beschrijving en een offerte. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort zal net zo lang ontwerpen maken voor uw tuinaanleg Goirle totdat u tevreden bent.

Tuinaanleg Goirle

Energetische tuinaanleg

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is gespecialiseerd in de aanleg van Energetische tuinen. Dit zijn tuinen waarin balans, rust en harmonie de uitgangspunten zijn. De verschillende materialen in uw tuin zoals planten, bloemen, vormen en kleuren worden tijdens de tuinaanleg Goirle volledig in balans gebracht. Levende materialen moeten goed kunnen groeien en alles moet zorgen voor ontspanning en rust. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw tuin en heerlijk ontspannen.

Tuinonderhoud Goirle

Naast uw tuinaanleg Goirle kan Hoveniersbedrijf van Amelsfoort ook uw tuinonderhoud verzorgen. Na de aanleg van uw nieuwe tuin houdt het onderhoud natuurlijk niet op. Vaak moet er regelmatig gemaaid worden, beplanting en bloemen verzorgd en stenen schoongemaakt. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kan deze zorg van u overnemen. Dit is vaak fijn bij grote tuinen of wanneer u zelf geen tijd of geen groene vingers heeft.

Neem contract op!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over uw tuinaanleg Goirle? Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is gevestigd in Goirle.

Contact