Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinarchitect

Op zoek naar een enthousiaste, ervaren en betrokken tuinarchitect? Maak dan kennis met Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort uit Goirle. Als tuinarchitect is ons streven altijd een tuin te realiseren waarin de bewoner zich 100% prettig voelt. Dit doen wij vaak door het aanleggen van energetische tuinen, maar ook voor alle overige vormen van tuinaanleg en tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken een tuin helemaal naar uw wens, zodat we uw droomtuin realiseren.

Tuinarchitect in Brabant

In onze beleving gaat een tuinarchitect net iets verder bij de aanleg van een tuin. Het creëren van beleving en sfeer in de tuin zijn voor een tuinarchitect van groot belang. De tuin moet bovendien aansluiten op de lifestyle van de klant. Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort is zich hier terdege van bewust. Toen wij enkele jaren geleden in aanraking kwamen met energetische tuinen hebben we besloten ons daar ook in te specialiseren. Een energetische tuin is niet alleen een plek om te ontspannen, het is ook een plek waar men energie opdoet. De hele tuin is in balans waardoor u zich direct prettig voelt in de tuin. We houden hierbij rekening met de verschillende materialen, beplanting, de ruimte en bijvoorbeeld de stand van de zon. Zodat alles bij elkaar aansluit en bij elkaar past. Dit zorgt ervoor dat de tuin prettig aanvoelt en u hier nog vaker zult zijn. Als ervaren tuinarchitect kunnen wij van zowel een kleine als grote tuin een energetische tuin maken.

Tuinontwerp & tuinaanleg op maat

Bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kunnen we u helpen bij het vormgeven van uw nieuwe tuin. Als tuinarchitect gaan we aan de slag met een prachtig ontwerp voor uw tuin. We gaan net zo lang tuinontwerpen maken totdat u tevreden bent. Wij komen voor een persoonlijk gesprek naar u toe en bespreken dan al uw wensen. We meten dan ook de tuin op en bekijken de omgeving. Zo kunnen we goed aan de slag met het ontwerp van uw droomtuin. Hierbij denken we graag met u mee. Heeft u groene vingers en gaat u graag zelf in de tuin aan de gang? Of bent u juist op zoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin? We houden hier rekening mee tijdens het ontwerpen van de tuin.

Tuinarchitect

Lifestyle tuinen 

Uw lifestyle kan heel goed terugkomen in de aanleg van uw tuin. Bovendien is uw tuin een prima verlengstuk van uw woning. Bij het ontwerp en de aanleg zijn dit zeker punten die wij van groot belang achten. U kunt zich voorstellen dat bijvoorbeeld de tuin van een tuinliefhebster die graag in de tuin werkt er heel anders uit zal zien als de tuin van een gezin waar kinderen in de tuin spelen en weinig tijd is voor onderhoud van de tuin. Juist daarom vinden wij het belangrijk u en uw lifestyle te leren kennen zodat we dit in de tuinarchitectuur ook kunnen verwerken.

Bij de keuze van materialen, bloemen en planten houden wij dus altijd rekening met uw persoonlijke voorkeuren en lifestyle. Door onze jarenlange ervaring met de aanleg van tuinen kunnen wij u zeker van goed en eerlijk advies voorzien en wellicht ideeën aandragen waar u zelf nog niet aan had gedacht.

Meer over lifestyle tuinen

Wij kunnen u als tuinarchitect helpen bij het renoveren van uw huidige tuin, bij de tuinaanleg, tuinadvies en ook bij grafonderhoud.

Energetische tuin aanleggen

Als tuinarchitect houden wij ons onder andere bezig met het ontwerpen van Energetische tuinen. Bij de aanleg van Energetische tuinen gaat men er vanuit dat álles energie is. Door hier rekening mee te houden, kan de tuin zo ontworpen worden dat de enrgie positief is. 

Deze unieke tuinen zorgen voor meer harmonie en dit zorgt ervoor dat u tot rust kan komen en nieuwe energie kan opdoen. Mensen zijn tegenwoordig bewuster bezig met zichzelf en de natuur en zijn bewust of soms onbewust op zoek naar harmonie in hun eigen omgeving. Een energetische tuin helpt hierbij. 

Om hier op in te spelen, hebben we de Academie voor Radiëstesie opgericht. Radiësthesie is de leer van straling. Als tuinarchitect kunt u hiermee ook ondergrondse waterwegen of wateraders vinden. Tijdens de opleiding leert u deze aders en waterwegen te vinden, om zo een tuin met positieve energie aan te kunnen leggen. 

Meer informatie over Radiësthesie 

Hovenier in Brabant

De drijvende kracht in ons hoveniersbedrijf in Noord-Brabant is Theo van Amelsfoort, gepassioneerd hovenier die dankzij zijn jarenlange ervaring en kennis van tuinaanleg en tuininrichting u perfect van dienst kan zijn als tuinarchitect. Eind 2014 is Theo tevens gestart met de aanleg van energetische tuinen en hiertoe heeft hij reeds diverse opleidingen gevolgd. De energetische tuin past heel goed bij Theo en onderscheidt de werkwijze van Van Amelsfoort Hoveniers. 

Van Amelsfoort Hoveniers is gevestigd in Goirle, dichtbij Tilburg. Wij zijn dan ook werkzaam in de regio Tilburg, Breda, Oisterwijk, alhoewel we op verzoek zelfs tuinen in Zuid-Limburg hebben aangelegd. 

Wilt u meer informatie over de aanleg van een lifestyle tuin door onze tuinarchitect?

Neem vrijblijvend contact op