Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuindesign

Bent u van plan uw tuin de vernieuwen of een geheel nieuwe tuin aan te leggen? Een nieuwe tuin begint altijd met een mooi tuindesign. Bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort helpen we u graag bij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin.

Hulp bij een nieuwe of vernieuwde tuin

Een nieuwe of vernieuwde tuin klinkt vaak makkelijker dan het daadwerkelijk is. Het is vaak een hoop gedoe om de juiste beplanting, bestrating en onderhoud uit te kiezen. Waar moet u beginnen bij het ontwerpen van een nieuwe of vernieuwde tuin? Hoveniersbedrijf van Amelsfoort helpt u graag bij het ontwerpen hiervan. Wij gaan allereerst met u in gesprek over uw wensen, voorkeuren en budget. Met het ontwerpen van de tuin houden we hier altijd rekening mee. Wij blijven vervolgens net zo lang door gaan met het ontwerpen van uw tuin totdat u tevreden bent. Daarna maken we een offerte voor de aanleg van uw droomtuin.

Onderhoudsvrije tuin of blijven tuinieren?

Een tuindesign bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is het van belang om na te denken over de onderhoud die de tuin nodig gaat hebben. Er zijn tuinen met veel gras dat vaak gemaaid moet worden, maar kunstgras is ook een mogelijkheid. Er zijn planten die veel onderhoud nodig hebben een aantal keer per jaar en planten die weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Wij denken hierin graag met u mee. Een onderhoudsvrije tuin naar wens, hebben we al een aantal keer kunnen realiseren.

Tuindesign

Advies bij uw tuindesign

Wanneer u bezig bent met uw tuindesign, zal u opvallen dat er ontzettend veel keuze is in tegels voor de bestrating of beplanting voor de tuin. Bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kunnen we u hier goed over adviseren. Wij weten welke tegels gemakkelijk zijn en lang meegaan of welke goed bij uw smaak passen. Daarnaast denken we graag mee over hoe het totaalplaatje eruit gaat zien en hoe alles bij elkaar past.

Wie zijn wij?

Wij zijn een hoveniersbedrijf met een passie voor energetische tuinen. Wij vinden het heel belangrijk dat uw tuin een plek wordt waar u uzelf prettig voelt én dat is nu precies wat we doen bij het ontwerpen van een energetische tuin. Wij zijn gevestigd in de buurt van Tilburg, maar we reizen graag naar de andere kant van het land voor uw tuin. Bent u benieuwd hoe wij op dit punt gekomen zijn? Lees dan hier ons hele verhaal over hoe onze passie voor energetische tuinen ontstaan is.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Van Amelsfoort is een hoveniersbedrijf met een passie voor groen. Wij doen niets liever dan buiten tuinieren. Met deze passie hebben we al vele mooie projecten kunnen realiseren. Wij zijn specialisten op het gebied van tuin laten aanleggentuinadviestuinontwerpen en andere hovenier werkzaamheden. In alles wat wij doen houden we rekening met uw wensen, voorkeuren en uw budget. Waar kunnen wij u mee helpen?

Contact