Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinonderhoud Breda

Woont u in Breda of in de omgeving van Breda en bent u op eenmalig of frequent op zoek naar goed tuinonderhoud? Momenteel zijn wij met regelmaat werkzaam in Breda, Tilburg, Ulvenhout en Goirle om diverse tuinen te onderhouden.

Tuinonderhoud in Breda

De kosten van een dergelijk tuinonderhoud zijn onmogelijk met één vast bedrag te definiëren. Dit is mede afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat u zowel graag gedaan ziet worden. Daarnaast is de frequentie van tuinonderhoud ook hier mede afhankelijk van. 

Bij elke tuin bekijken we de situatie en zorgen we voor een goede berekening. Vaak werken wij op contractbasis, maar ook incidenteel zijn we inzetbaar. Daarom zeggen wij ook altijd; "Alles is mogelijk". Of we het dan hebben over wekelijks het gras maaien, het eenmalig snoeien van bomen en struiken of de aanleg van een geheel nieuwe tuin.

Tuinonderhoud in Breda voor bedrijven

Ook voor bedrijven zorgen wij voor tuinonderhoud en/of de aanleg van een nieuwe bedrijfstuin. Het is algemeen bekend dat de eerste indruk van een bedrijf ontzettend belangrijk is. Mensen maken binnen 30 seconden hun oordeel over van alles, waaronder ook bedrijven! Eenmaal een indruk is deze moeilijk te veranderen want een tweede kans krijgt u niet meer. Wij helpen u graag om een onuitwisbare positieve eerste indruk achter te laten!

Of er bezoekers komen voor een beursconferentie, of simpelweg bij het parkeren van de auto op de parkeerplaats. Een goed verzorgde tuin moet representatief zijn. Het is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf! Wij zorgen ervoor dat uw tuin hetgeen uitstraalt waar uw bedrijf voor staat. Dit bevordert bovendien ook nog eens de werksfeer en productiviteit! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan hieronder contact met ons op.

Neem hier contact met ons op

Energetische tuin aanleggen

Bent u op zoek naar een tuin die u meer ontspanning en rust zorgt? Van Amelsfoort is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van energetische tuinen. Hierin zorgt de balans in de natuur en u voor meer harmonie. Wij ontwerpen tuinen voor u waarbij er maximaal gebruik gemaakt wordt van positieve energie. Heeft u er nog geen beeld bij? Bekijk hier dan onze projecten en krijg een impresse en een beter beeld met wat wij bedoelen met energetische tuinen.

Onze aangelegde tuinen die u kunt vinden bij onze projecten zijn pas net aangeleegd. Hierdoor zijn dus veel planten nog niet volgroeit. Houdt, bij het bekijken van de foto's, hier in het achterhoofd dus rekening mee. 

Meer leest u hier over een energetische tuinen. Klinkt het nog een beetje zweverig voor u? Bekijk dan dit filmpje waarin dit nieuwe fenomeen duidelijk met beeld aan u wordt uitgelegd. 

Tuinonderhoud Breda

Diverse soorten tuinonderhoud

Wanneer we spreken over tuinonderhoud is dat natuurlijk een breed begrip. Om u een goede indicatie te geven wat wij zowel verstaan onder tuinonderhoud hebben wij het volgende lijstje opgesteld met enkele voorbeelden van tuinonderhoud;

  • Verwijderen van onkruid
  • Snoeien van de beplanting
  • Verwijderen van tuinafval uit goten
  • Toepassen van bemesting in voor -en najaar
  • Geven van een bemestingsadvies
  • Bestrijden van beplantingsziekten
  • Plaatsen van bloembollen
  • Spitten in zijn algemeen
  • Ijsvrij houden van paden

Wij nemen u graag de zorg over tuinonderhoud uit handen of helpen u met advies. Dus bent u geïnteresseerd dan neem gerust contact met ons op.

Ook voor tuinaanleg Breda en tuinontwerp Breda kunt u bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort terecht.

Een voortuin aanleggen?

Niet alleen kunt u bij ons terecht om uw tuin te onderhouden, maar ook leggen wij voortuinen aan in de omgeving van Breda. Wij hebben vakkundige mensen in dienst die jouw voortuin in een mum van tijd omtoveren tot een totaal nieuwe voortuin. Velen klanten gingen u al voor en allemaal waren ze even tevreden! 

Daarnaast geven wij ook graag advies. Heeft u wensen of wilt u nu al jaren die droomtuin, maar het komt er maar niet van? Wij gaan graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken om samen uw droomtuin te realiseren. Voor de aanleg moet er natuurlijk wel een ontwerp geschetst worden en dit doen wij ook met alle plezier. Wij, van Hovenier van Amelsfoort, ontwerpen, leggen en onderhouden de tuin voor u. Alles is mogelijk!

Wilt u alleen een ontwerp of wilt u dat wij alleen de tuin aan komen leggen? Geen probleem! Neem hieronder contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan en bij ons is een vrijblijvende offerte ook écht vrijblijvend!

Doe hier een vrijblijvende offerte