Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinonderhoud in de herfst

Is uw tuin al klaar voor de winter? Belangrijk is om vóór de naderende vorstperiode uw tuin in orde te hebben zodat deze de winter doorkomt. Wat dacht u bijvoorbeeld van bemesting in het najaar, het verwijderen van vallende bladeren en overig tuinafval en het plaatsen van bloembollen? Tuinonderhoud in de herfst is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat uw tuin klaar is voor de koude maanden en er in de zomermaanden weer kleurrijk en goed uitziet. 

Tuinonderhoud in de herfst

Wist u bijvoorbeeld dat de herfst de ideale periode is voor het planten van bloembollen zoals tulpen, narcissen en krokussen. Deze dienen geplant te zijn voor de eerste vorstperiode. Een belangrijke periode voor de onderhoud van de tuin, net als de tuinonderhoud in de lente, waar wij u graag bij helpen.

Tuinonderhoud in de herfst

Kosten van tuinonderhoud

De kosten van tuinonderhoud zijn moeilijk in één bedrag vast te stellen. Elke tuin is anders van formaat en verdeling van bestrating, beplanting en gras. Daarnaast is er de vraag wat u graag aan onderhoud gedaan ziet hebben en of u zelf iets doet of helemaal geen groene vingers heeft. Wilt u liever uw tuin zo min mogelijk onderhouden? Bekijk wat wij doen voor een onderhoudsvrije tuin.

Tuinonderhoud in ieder seizoen

Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekeken en berekening te maken op basis van jouw wensen. Ook wanneer u op zoek bent naar een eenmalige onderhoudsbeurt van uw tuin of een vast onderhoudscontract zodat uw tuin er altijd volledig onderhouden en netjes bij ligt. 

Neem contact op

Tuinonderhoud in het najaar nodig?

Wij snappen het maar al te goed, dat als u niet van tuinieren houdt en geen groene vingers heeft, dat het najaar de minst leuke tijd is om uw tuin te onderhouden. Gelukkig kunnen wij u onze hulp aanbieden! Ons personeel helpt u graag in de koudere maanden. Wij zorgen er voor dat uw tuin er het hele jaar er mooi bij ligt!

Het bijhouden van uw tuin in het najaar door ons heeft nog een voordeel, namelijk dat u zelf in de zomer minder hoeft te doen. Door het tuinonderhoud in de hersft door ons hoeft u zelf minder te doen in de zomer doordat er minder achterstallig onderhoud is. Ideaal toch?

Natuurlijk helpen wij u ook in de zomer als u dit wilt want wij werken op periodieke basis. Een contract afsluiten voor ieder seizoen bij ons is mogelijk, maar een contract voor alleen tuinonderhoud in de herfst kan ook. Geïnteresseerd? U kunt hieronder een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen!

Wij gaan graag met u om de tafel om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen onder het genot van een kop koffie of thee.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan