Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinonderhoud in de herfst

Is jouw tuin al herfst-proof? Belangrijk is om vóór de naderende vorstperiode jouw tuin in orde te hebben zodat deze de winter doorkomt. Wat dacht je bijvoorbeeld van bemesting in het najaar, het verwijderen van vallende bladeren en overig tuinafval en het plaatsen van bloembollen? Tuinonderhoud in de herfst is erg belangrijk.

Tuinonderhoud in de herfst

Wist je bijvoorbeeld dat de herfst de ideale periode is voor het planten van bloembollen zoals tulpen, narcissen en krokussen. Deze dienen geplant te zijn voor de eerste vorstperiode. Een belangrijke periode voor de onderhoud van de tuin, net als de tuinonderhoud in de lente, waar wij je graag bij helpen.

Tuinonderhoud in de herfst

Kosten van tuinonderhoud

De kosten van tuinonderhoud zijn moeilijk in één bedrag vast te stellen. Elke tuin is anders van formaat en verdeling van bestrating, beplanting en gras. Daarnaast is er de vraag wat je graag aan onderhoud gedaan ziet hebben en of u zelf iets doet of helemaal geen groene vingers heeft. Ben jij de onderhoud aan jouw tuin helemaal zat? Bekijk wat wij doen voor een onderhoudsvrije tuin.

Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf van Amelsfoort

Wij komen graag bij je langs om je tuin te bekeken en berekening te maken op basis van jouw wensen. Ook als je op zoek naar een eenmalige onderhoudsbeurt van je tuin of een vast onderhoudscontract zodat je tuin er altijd volledig onderhouden en netjes bij ligt. 

Neem contact op