Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinontwerpen maken

Wilt u een nieuwe tuin of een tuinrenovatie? Hovenier van Amelsfoort kan tuinontwerpen maken waarin we al uw voorkeuren en wensen meenemen. Een representatieve voortuin of een energetische achtertuin, bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kan alles.

Tuinontwerpen maken: voortuin

Een voortuin is vaak de eerste indruk van uw woning. Wanneer een voortuin er verzorgd uitziet, geeft dit een representatief beeld af van uw huis. De voortuin is dan ook ontzettend belangrijk. Vaak is de voortuin erg klein en wilt u bijvoorbeeld een fijn voetpad hierin. Een voortuin ontwerpen kan dan ook erg lastig zijn. Met een kleine ruimte wilt u een ruime, verzorgde en fijne indruk van uw tuin, maar de voortuin moet ook praktisch zijn. Bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoor helpen we uw graag.

Energetische tuinen ontwerpen

Zodra het lekker weer is, willen we vaak direct naar buiten. U wilt dan optimaal kunnen genieten van de tuin. Een ontspannen tuin is ontzettend belangrijk. Hovenier van Amelsfoort is gespecialiseerd in Energetische tuinen. Dit zijn tuinen waarbij men ervan uit gaat dat alles energie is. Er wordt bij de energetische tuin ontwerpen optimaal gebruik gemaakt van positieve energieën. Deze tuin straalt rust uit, is in harmonie met de bewoners en hier groeien levende materialen.

Tuinontwerpen maken

Wat zijn uw wensen?

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kan voor iedere tuin prachtige tuinontwerpen maken. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. We nemen dan ook goed de tijd om te begrijpen wat u wilt en wat uw voorkeuren zijn. Wilt u een moderne tuin? Een onderhoudsvrije tuin? Een tuin waar u lekker kunt tuinieren of een kleurrijke tuin? We bespreken dit bij u thuis en bekijken dan direct uw tuin en de mogelijkheden en de afmetingen. Daarna gaan we beginnen met tuinontwerpen maken. We maken ruwe schetsen en bespreken deze vervolgens met jullie. We passen deze daarna aan naar uw wensen.

Hovenier Goirle en omgeving

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is werkzaam in de omgeving van Goirle, Breda, Tilburg en Oosterhout. Wij willen graag tuinontwerpen maken voor uw droomtuin. We adviseren u over de mogelijkheden en houden rekening met uw wensen. Neem contact op voor meer informatie!