Bel ons: 013 - 534 60 23

Advies

Voor iedereen is een perfecte tuin anders. Houdt u van tuinieren en bent u het liefst veel in de tuin? Of voelt het voor u juist als een ‘must’ om de tuin te onderhouden. Bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort maken we een tuinadvies op maat. Dit advies sluit helemaal aan bij uw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed met u meedenken en zorgen we voor een tuin die bij u past. Wij geven graag tuinadvies om uw droomtuin te kunnen realiseren.

Tuinadvies

Goed tuinadvies, eens in de zoveel tijd, kan ontzettend prettig zijn voor u. Heeft u bijvoorbeeld achterstallig onderhoud of bloeit uw beplanting niet goed? Wilt u bijvoorbeeld een hele andere kant op met de tuin en met de beplanting? Wij geven u dan vakkundig advies. Al uw vragen worden beantwoord en we denken hierin met u mee. Hovenier van Amelsfoort heeft veel kennis en jarenlange ervaring. Wij helpen u graag met al uw vragen, want genieten in uw tuin is een van de belangrijkste ontspanningsmomenten.

Deskundig tuinadvies op maat

Welke wensen heeft u voor uw tuin? Wanneer voelt u zich prettig in de tuin?  Wilt u bijvoorbeeld lekker in de tuin kunnen tuinieren, of houdt u meer van een onderhoudsvrije tuin? We kijken samen met u mee over de mogelijkheden van uw tuin.

Noodzakelijk tuinadvies

Heeft u specifieke vragen omdat u problemen ondervindt in de tuin? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Wij geven u hier dan tuinadvies over. Denkt u bijvoorbeeld aan achterstallig onderhoud van bomen. Wij geven advies hoe u het beste om kunt gaan met bomen bij een sterke wind. Of bloeit uw beplanting niet goed? Wij kijken met u mee en zorgen ervoor dat deze problemen worden opgelost. Ook kan het zijn dat de bestrating, onkruid of beplanting achterstallig is onderhouden. Wij adviseren u dan hoe u dit het beste kunt behandelen zodat u weer kunt genieten van de tuin.

Tuinadvies over een nieuwe tuinaanleg

Denkt u na over het aanleggen van een nieuwe tuin? Wilt u een geheel andere kant op of heeft u een nieuwbouw woning? We kunnen u voorzien van een vakkundig en creatief tuinadvies over een complete tuinaanleg. Wij maken vervolgens een tuinontwerp en leggen de tuin ook voor u aan. Hierna ontvangt u advies over het verzorgen en onderhouden van uw tuin. Heeft u geen zin of tijd om de tuin te onderhouden? Wij verzorgen met plezier de complete tuinonderhoud van uw tuin.

Neem contact op

Op elk moment kunt u ons contacteren en voorzien wij u graag van goed advies. Dit kan gebeuren via mail, telefonisch of via een (korte) ontmoeting in uw tuin. Soms kan een mondeling advies vooraf, u ook veel werk en onkosten besparen.

Wij komen u graag vrijblijvend adviseren over alles wat zich in uw tuin afspeelt. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Dit zien wij als een service, van ons, naar u.

Komen we bij het gesprek uit op het ontwerpen, tekenen, berekenen, uitvoering van bepaalde werkzaamheden, aanleg of onderhoud, dan wordt dit uiteraard duidelijk met u besproken. Afspraken en opdrachten worden u schriftelijk toegezonden en dienen, waar nodig, eerst voor akkoord te worden geretourneerd.

Vrijblijvende offerte of adviesgesprek