Bel ons: 013 - 534 60 23

Advies

Voor de meesten is een tuin een plek om heerlijk te ontspannen, lichamelijk bezig te zijn en te genieten van de buitenlucht.  Voor anderen voelt het juist een ‘must’ om steeds de tuin te moeten onderhouden. Voor alle partijen geldt, dat de natuur zijn werk blijft doen. Wij geven graag tuinadvies om uw droomtuin te kunnen realiseren.

Tuinadvies

Goed tuinadvies, eens in de zoveel tijd, kan ontzettend prettig zijn voor u.
Soms houdt dit in, dat men minder werk hoeft te verzetten in de tuin, maar een goed advies kan soms ook noodzakelijk zijn, zoals bij het voorkomen van achterstallig onderhoud aan bomen. (Denk aan het omgaan van bomen bij sterke wind).

Op elk moment kunt u ons contacteren en voorzien wij u graag van goed advies. Dit kan gebeuren via mail, telefonisch of via een (korte) ontmoeting in uw tuin. Soms kan een mondeling advies vooraf, u ook veel werk en onkosten besparen.

Wij komen u graag vrijblijvend adviseren over alles wat zich in uw tuin afspeelt. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Dit zien wij als een service, van ons, naar u.

Komen we bij het gesprek uit op het ontwerpen, tekenen, berekenen, uitvoering van bepaalde werkzaamheden, aanleg of onderhoud, dan wordt dit uiteraard duidelijk met u besproken.
Afspraken en opdrachten worden u schriftelijk toegezonden en dienen, waar nodig, eerst voor akkoord te worden geretourneerd.

Vrijblijvende offerte of adviesgesprek

 

Ontwerp

Aanleg

Onderhoud

Bedrijven