Bel ons: 013 - 534 60 23

Bedrijven

Bent u op zoek naar een prachtige tuin als visitekaartje voor uw bedrijf? Hoveniersbedrijf van Amelsfoort helpt u graag bij onderhoud, de aanleg of het ontwerp van uw bedrijfstuin.

Hoveniersbedrijf voor bedrijven

Het is algemeen bekend dat de eerste indruk die je van een bedrijf krijgt, van groot belang is. Die indruk brandt op je netvlies binnen de eerste dertig seconden. Dit kan gebeuren bij een goede beurspresentatie, bij het bekijken van een website, maar ook dichter bij het bedrijf, als men bijvoorbeeld op de parkeerplaats stopt.

Een representatieve bedrijfstuin is van groot belang. Een verzorgde tuin, juist als het een bedrijfstuin is, is een visitekaartje voor het bedrijf. Belangrijk is dat de tuin aansluit bij hetgeen uw onderneming uit wil dragen. Belangrijk is ook om uit te stralen waar u bedrijf voor staat. Daarnaast draagt een bedrijfstuin zonder meer bij aan het verhogen van de werksfeer.

Functioneel en verzorgd

Het groen in de omgeving van uw bedrijfspand moet functioneel en verzorgd zijn. Functioneel in de zin van onderhoudsarm, maar ook in het gebruik.

Mogelijk dat uw medewerkers tijdens de pauze even naar buiten willen voor wat frisse lucht. Groen rondom de werkplek draagt bij aan een gezonde werkomgeving. Planten zuiveren de lucht en leveren zuurstof, wat weer ten goede komt aan de concentratie en productiviteit van medewerkers.

Wij ontwerpen, creëren en onderhouden tuinen in alle soorten en maten, maar altijd afgestemd op uw behoeften.
Alles is bespreekbaar en wij komen graag eens bij u aan voor een vrijblijvend gesprek.

Maak afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek