Bel ons: 013 - 534 60 23

Over ons

In 1984 zijn wij (Theo en Monique van Amelsfoort) vanuit een woonwijk gestart met het hoveniersbedrijf en in 1988 verhuisd naar de huidige locatie net buiten de bebouwde kom van Goirle. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is een dynamisch bedrijf dat alle voorkomende tuinwerkzaamheden verricht, met een specialisme in een rustgevende tuin.

Persoonlijke service, betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Hovenier van Amelsfoort

Van 2007 - 2015 waren wij in het bezit van het ‘Groenkeur certificaat’, een Garantie-keurmerk. Het besluit, om ook energetische tuinen aan te leggen, betekende voor ons bedrijf dat wij het 'Keurmerk' als zodanig niet langer meer konden voeren. Het álles op afspraak én vooraf keurig alles op papier zettende 'Keurmerk' combineert nu eenmaal niet met het aanleggen van tuinen 'op gevoel én met gevoel. Dit is de reden waarom we niet doorgegaan zijn met dit beeldmerk. Garantie geven we uiteraard nog steeds! Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Persoonlijke service

Wij zijn van mening dat persoonlijk contact essentieel is voor een goede samenwerking. Ons vakmanschap en openheid staan hierin centraal. Om een goed beeld te krijgen van uw wensen komen wij graag naar u toe voor een eerste gesprek. Als basis voor een goed tuinplan is het zien van de woning, het interieur en de huidige tuin in zijn omgeving van groot belang. U ontvangt dan ook altijd een advies dat geheel op maat voor u wordt samengesteld.

Betrouwbaarheid

Door onze jarenlange ervaring durven wij te zeggen dat we veel expertise in huis hebben en waar nodig werken wij samen met andere gespecialiseerde bedrijven.
Bij uw tuinproject houden wij uiteraard zelf de regie. Als opdrachtgever heeft u één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke. Dit is voor iedereen prettig.

Kwaliteit

Wij willen al uw wensen graag uitvoeren, maar wensen moeten uiteraard wel technisch haalbaar zijn. De uiteindelijke tuin behoort van goede kwaliteit te zijn en in het belang van het milieu willen wij dat de tuin verantwoord kan worden aangelegd en ouderhouden kan wordent. Wij zien het als een uitdaging om uw wensen te realiseren en begeleiden u daar graag in!

Hovenier van Amelsfoort

Werkgebied
Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Goirle. We zijn over het algemeen werkzaam in de regio rond Goirle en Tilburg, Alphen, Breda, Dongen, Gilze, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oirschot, Oisterwijk en Oosterhout. Met het aanleggen van energetische tuinen blijkt dat we deze regio verlaten en zowel in Zuid-Limburg, Nijmegen en ook Rotterdam tuinen aan mogen gaan leggen. Met veel genoegen voor beide partijen!