Bel ons: 013 - 534 60 23

Lifestyle tuinen

Bent u op zoek naar een tuin die goed past bij uw leefsituatie? Dus echt een lifestyle tuin? Dan bent u van harte welkom bij Hovenier van Amelsfoort. Gevestigd in het zuiden van Nederland in het mooie Goirle, zijn wij actief in de tuinaanleg in de regio Breda, Tilburg, Oosterhout

Lifestyle tuinen ontwerp & aanleg

In de vele jaren dat wij al actief zijn in het aanleggen van tuinen hebben wij de laatste jaren steeds meer de trend gezien naar lifestyle tuinen. Meer en meer zien mensen hun tuin als verlengstuk van de woning en wordt de tuin meer gebruikt voor ontspanning en rust. Sfeer is dan ook een belangrijk doel van elke tuinaanleg. Het gevoel van thuiskomen en het gevoel van de rust zijn hierin erg belangrijk. Wilt u een nieuwe lifestyle tuin laten onderwerpen en aanleggen? Hoveniersbedrijf van Amelsfoort helpt u verder. Wist u dat wij ook het onderhoud van uw tuin kunnen verzorgen?

Lifestyle tuinen

Lifestyle tuinen

Een typische lifestyle tuin is er niet, wij ontwerpen de tuin altijd na een uitgebreid overleg waarin we uw tuinwensen en ideeën bespreken en kijken welke mogelijkheden er zijn. Wilt u een veranda, bestrating of juist veel planten en bloemen in de tuin? Misschien wilt u ook een vijver of ornament in de tuin opnemen? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en daarom spreken we ook nooit over standaard lifestyle tuinen. Iedere tuin en eigenaar heeft zelf een voorkeur en daarom is elke tuin is maatwerk en wordt voor u uniek ontworpen zodat u zich hier helemaal thuis voelt.

Bekijk tuinontwerpen

Een lifestyle tuin is eigenlijk mogelijk in elke oppervlakte. Wij worden zelfs gevraagd om balkontuinen in te richten, maar ook een prairietuin kan voor u een lifestyle tuin betekenen. Heeft u een appartement dan is uw balkon uw tuin en ook hier zijn veel mogelijkheden qua inrichting. Heeft u een grote tuin met veel oppervlak dan kiest u wellicht meer voor een exclusieve tuin met een variatie in begroeiing en extra's als veranda, zwembad, meerdere terrassen etc.

U ziet, er zijn net zoveel wensen als mogelijkheden en Hovenier van Amelsfoort spant zich altijd in om uw lifestyle tuin volledig naar wens te maken. Heeft u speciale wensen of iets wat niet op onze website staat. Neem dan gerust contact met ons op en samen gaan wij om de tafel zitten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u eens met ons overleggen welke mogelijkheden er zijn? Wij komen graag bij u langs zodat we een mooie offerte voor u kunnen maken. 

Meer informatie