Bel ons: 013 - 534 60 23

Rustgevende tuin

De tuin is voor veel mensen een plek om uit te rusten, gezellig samen buiten te eten of om heerlijk te tuinieren. De tuin is dan ook een verlenging van uw woning. Het is belangrijk dat de tuin goed in balans is. Hiermee wordt bedoeld dat de verschillende materialen, planten, bloemen, vormen en kleuren samen in balans moeten zijn. Wanneer alles op elkaar afgestemd is zorgt de tuin voor meer rust en harmonie. Dit wordt optimaal verzorgd in een energetische tuin. Als hovenier bij Oisterwijk helpen wij u graag om uw droomtuin te realiseren

Wat is een rustgevende tuin?

Een energetische tuin wordt door een ontwerper gemaakt. Levende materialen in de tuin moeten goed kunnen groeien en u als bewoner moet optimaal kunnen genieten van uw tuin. Dit kan doordat de energetische tuin rust uit straalt en met u in harmonie is. 

Het ontwerp van gaat uit van vier elementen; water, vuur, aarde en lucht. Het ontwerp van een energetische tuin is een gevoelskwestie, waarin wordt gekeken naar het beste gevoel voor u en het in harmonie brengen hiervan. 

Energetische tuin aanleggen

Bij het aanleggen van een energetische tuin gaan we uit van 4 elementen: vuur, water, aarde en lucht.  Door als energetisch tuinontwerper sterk te focussen op de plattegrond is bijvoorbeeld voelbaar, waar het lievelingsplekje van de tuineigenaar moet komen.

Bent u geïnteresseerd? Wij verrassen u graag met een ontwerp die helemaal bij uw past. Maak een afspraak voor een adviesgesprek, wij ontmoeten u graag! Door het hele land heen ontwerpen wij prachtige tuinen, dus het maakt niet uit waar u woont!

Contact

Inspiratie nodig?

Wanneer u vrij spel heeft om de nieuwe tuin volledig naar wens in te richten, kan dit soms moeilijker zijn dan gedacht. Er moet namelijk met veel dingen rekening worden gehouden bij het ontwerpen van uw tuin. Denk aan de materialen, het budget, maar ook wat er haalbaar is qua grootte en uw voorkeuren. Wij kijken graag samen met u mee naar de mogelijkheden, maar u kunt ook alvast wat inspiratie op doen bij het bekijken van onze projecten. U vindt hier een aantal voorbeelden van tuinen met positieve energie. Ze zijn allemaal uniek in hun soort, compleet met eigen karakter en uitstraling! 

Energetische tuinen bij Hovenier van Amelsfoort

In 2014 zijn wij voor het eerst begonnen met het ontwerpen en aanleggen van energetische tuinen. Wij hebben zelf gemerkt dat een energetische tuin kan werken voor optimale rust en ontspanning. Bent u benieuwd naar de uiteindelijke aanleg van een energetische tuin? Bekijk onze projecten. Daarnaast leggen wij u ook graag meer uit over het concept "alles is energie". 

Wilt u energie behouden of meer energie ontvangen uit uw tuin? Vraag een offerte aan voor uw energetische tuin.

Contact

rustgevende tuin