Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinonderhoud

Bent u op eenmalig of frequent op zoek naar goed tuinonderhoud? Momenteel zijn wij met regelmaat werkzaam als hovenier in Breda, hovenier in Tilburg en als hovenier in Goirle om diverse tuinen te onderhouden. Maak gebruik van onze diensten en wij zorgen er met ons tuinonderhoud voor dat uw tuin er weer schitterend bij komt te liggen.

Tuinonderhoud volledig naar uw wens

De kosten van een dergelijk tuinonderhoud zijn onmogelijk met één vast bedrag te definiëren. Dit is mede afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat u zowel graag gedaan ziet worden. Daarnaast is de frequentie van tuinonderhoud ook hier mede afhankelijk van. 

Bij elke tuin bekijken we de situatie en zorgen we voor een goede berekening. Vaak werken wij op contractbasis, maar ook incidenteel zijn we inzetbaar. Daarom zeggen wij ook altijd; "Alles is mogelijk". Of we het dan hebben over wekelijks het gras maaien, het eenmalig snoeien van bomen en struiken of de aanleg van een geheel nieuwe tuin.

Bent u op zoek naar onderhoud voor uw bedrijfstuin?

Ook voor bedrijven zorgen wij voor tuinonderhoud en/of de aanleg van een nieuwe bedrijfstuin. Het is algemeen bekend dat de eerste indruk van een bedrijf ontzettend belangrijk is. Mensen maken binnen 30 seconden hun oordeel over van alles, waaronder ook bedrijven! Eenmaal een indruk is deze moeilijk te veranderen want een tweede kans krijgt u niet meer. Wij helpen u graag om een onuitwisbare positieve eerste indruk achter te laten!

Of er bezoekers komen voor een beursconferentie, of simpelweg bij het parkeren van de auto op de parkeerplaats. Een goed verzorgde tuin moet representatief zijn. Het is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf! Wij zorgen ervoor dat uw tuin hetgeen uitstraalt waar uw bedrijf voor staat. Dit bevordert bovendien ook nog eens de werksfeer en productiviteit! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan hieronder contact met ons op.

Neem contact op

Volledig onderhoud naar wens

Wanneer we spreken over tuinonderhoud is dat natuurlijk een breed begrip. Om u een goede indicatie te geven wat wij zowel verstaan onder tuinonderhoud hebben wij het volgende lijstje opgesteld met enkele voorbeelden van tuinonderhoud;

  • Verwijderen van onkruid
  • Snoeien van de beplanting
  • Verwijderen van tuinafval uit goten
  • Toepassen van bemesting in voor -en najaar
  • Bestrijden van beplantingsziekten
  • Plaatsen van bloembollen

Wij nemen u graag de zorg over tuinonderhoud uit handen of helpen u met advies. Dus bent u geïnteresseerd dan neem gerust contact met ons op.

Tuinonderhoud in het najaar nodig?

Wij snappen het maar al te goed, dat als u niet van tuinieren houdt en geen groene vingers heeft, dat het najaar de minst leuke tijd is om uw tuin te onderhouden. Gelukkig kunnen wij u onze hulp aanbieden! Ons personeel helpt u graag in de koudere maanden. Wij zorgen er voor dat uw tuin er het hele jaar er mooi bij ligt!

Het bijhouden van uw tuin in het najaar door ons heeft nog een voordeel, namelijk dat u zelf in de zomer minder hoeft te doen. Door het tuinonderhoud in de hersft door ons hoeft u zelf minder te doen in de zomer doordat er minder achterstallig onderhoud is. Ideaal toch? Wij gaan graag met u om de tafel om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen onder het genot van een kop koffie of thee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onderhoud van uw gazon

Het gazon bemesten is belangrijk gedurende het jaar, zodat uw gras ook goed kan groeien. Dit is ook niet gek, gezien uw gazon met regelmaat dient te worden gemaaid en hierna ook telkens weer dient te groeien. Wij onderhouden met alle liefde uw gazon. Wij hanteren een vast schema zodat het gazon op het juiste moment er perfect bij ligt.

Idealiter houden wij het volgend schema aan om te bemesten:

  • De eerste bemesting vindt plaats in maart/april. De temperatuur gaat omhoog en dan zal het gras weer gaan groeien.
  • Het tweede moment voor bemesting vind plaats in juni/juli. Het gazon komt de zomer dan goed door met de juiste meststof, waardoor vocht langer wordt vastgehouden en uw gazon niet uitdroogt.
  • In september/oktober vind de laatste bemesting plaats, waardoor mosvorming zal worden tegengegaan.

tuin onderhoud brabant

Grafonderhoud bij Van Amelsfoort

Wanneer u grafonderhoud uit laat voeren bij Van Amelsfoort, kunnen wij het volgende voor u betekenen. Wij kunnen het grafmonument reinigen, het mos verwijderen, snoeien, verwijderen van onkruid en grint reinigen of vervangen. Daarnaast letten wij op eventuele verzakkingen, schade en diefstal. Vaak zijn vier momenten per jaar waarin Van Amelsfoort zorgvuldige grafonderhoud uitvoert. Dat is genoeg voor het grafmonument om er verzorgd en netjes uit te zien. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Heeft u weinig tijd om te tuinieren, maar wilt u toch genieten van een fijne plek om buiten te zitten en te genieten van de natuur? Een onderhoudsvrije tuin heeft alle voordelen van een fijne tuin, maar heeft weinig onderhoud nodig. U kunt uw tijd dus rustig doorbrengen, gezellig borrelend met vrienden, het lezen van een goed boek of wat u maar wilt.

Onderhoudsvrije tuinen die door Hovenier van Amelsfoort worden aangelegd bestaan zeker niet alleen uit bestrating. Integendeel. Ook een onderhoudsvrije tuin bevat planten en groen. Alleen kiezen we hier bijvoorbeeld vaak voor bodembedekkers. Ook zorgen we ervoor dat de bestrating zo strak ligt en eventueel gevoegd is zodat er weinig onkruid tussen de tegels zal verschijnen. Wilt u eens met ons nadenken over een onderhoudsvrije tuin? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Ons doel is altijd een tuin aan te leggen die in harmonie is met uzelf en de natuur. Wij zijn tevens bekend vanwege onze specialisatie in energetische tuinen. Ook hierin kunnen we aan de slag met een onderhoudsvrije tuin die wel de goede energie vrijgeeft. 

Contact

grafonderhoud q