Bel ons: 013 - 534 60 23

Energetische tuinen

De tuin is voor veel mensen een plek om uit te rusten, gezellig samen buiten te eten of om heerlijk te tuinieren. De tuin is dan ook een verlenging van uw woning. Het is belangrijk dat de tuin goed in balans is. Hiermee wordt bedoeld dat de verschillende materialen, planten, bloemen, vormen en kleuren samen in balans moeten zijn. Wanneer alles op elkaar afgestemd is, zorgt de tuin voor meer rust en harmonie. Dit wordt optimaal verzorgd in een energetische tuin.

Wat is een energetische tuin?

Energetische tuinen

Een energetische tuin wordt door een ontwerper gemaakt. Levende materialen in de tuin moeten goed kunnen groeien en u als bewoner moet optimaal kunnen genieten van uw tuin. Dit kan doordat de energetische tuin rust uit straalt en met u in harmonie is. 

Het ontwerp van gaat uit van vier elementen; water, vuur, aarde en lucht. Het ontwerp van een energetische tuin is een gevoelskwestie, waarin wordt gekeken naar het beste gevoel voor u en het in harmonie brengen hiervan. 

Meer over een energetische tuin

Energetische tuinen bij Hovenier van Amelsfoort

In 2014 zijn wij voor het eerst begonnen met het ontwerpen en aanleggen. Wij hebben zelf gemerkt dat een energetische tuin kan werken voor optimale rust en ontspanning. Bent u benieuwd naar de uiteindelijke aanleg van een energetische tuin? Bekijk onze projecten. Daarnaast leggen wij u ook graag meer uit over het concept "alles is energie". 

Wilt u energie behouden of meer energie ontvangen uit uw tuin? Vraag een offerte aan voor uw energetische tuin.

Contact