Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Brabant

Wilt u uw tuin laten aanleggen door een hoveniersbedrijf in Brabant? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort aan het juiste adres. Wij verzorgen als dé hovenier in Brabant graag uw tuin.

Advies en ontwerp door Hovenier Brabant

Heeft u net een nieuw huis en wilt u graag een mooie tuin laten aanleggen? Of wilt u juist een oude tuin eens goed opknappen? Wij denken, als fijne hovenier in Brabant, graag met u mee. Wij geven u advies en ontwerpen een tuin die voldoet aan uw wensen. Zo krijgt u de tuin van uw dromen waar u elke dag van kan genieten. Advies voor uw tuin kan soms prettig zijn om ervoor te zorgen dat uw tuin een fijne plek blijft. U kunt ons het hele jaar door contacteren voor tuinadvies via mail, telefoon of via een ontmoeting in uw tuin. Neem contact met ons op.

Tuinonderhoud Brabant

Natuurlijk is het onderhouden van een tuin ook erg belangrijk als u net een prachtige tuin hebt laten maken. Kies daarom voor een praktische tuin die u zelf kunt onderhouden of laat uw tuin door uw hovenier in Brabant onderhouden. Wij denken graag met u mee en vinden het dan ook belangrijk dat u een tuin heeft die voldoet aan uw voorwaarden en wensen. Heeft u toch liever een onderhoudsvrije tuin? Ook dat is geen probleem! Tijdens het ontwerpen van uw tuin kunnen we daar gemakkelijk rekening mee houden. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat u blij bent met uw tuin, dus als u geen groene vingers heeft kunnen we hier altijd rekening mee houden.

hovenier brabant van amelsfoort

Energetische tuinen

Groen en natuur zijn belangrijk. Een tuin is de plek zijn om echt te ontspannen en tot rust te komen. Een energetische tuin wordt door een ontwerper gemaakt. Levende materialen in de tuin moeten goed kunnen groeien en u als bewoner moet optimaal kunnen genieten van uw tuin. Dit kan doordat de energetische tuin rust uit straalt en met u in harmonie is. 

Het ontwerp van gaat uit van vier elementen; water, vuur, aarde en lucht. Het ontwerp van een energetische tuin is een gevoelskwestie, waarin wordt gekeken naar het beste gevoel voor u en het in harmonie brengen hiervan. 

 Lees hier meer. 

Voortuin ontwerpen

Bent u uw huidige voortuin zat, maar weet u niet zo goed wat u met uw voortuin aan moet? Wij helpen u graag met het ontwerpen van een voortuin zodat het voldoet aan uw wensen. Geniet van een prachtige tuin die perfect aansluit bij uw levensstijl en natuurlijk bij uw huis. Als hovenier in Brabant houden wij rekening met al uw wensen.

Persoonlijk, betrouwbaar en kwaliteit

Sinds 1984 verrichten wij in de regio van Noord-Brabant met veel plezier verschillende tuinwerkzaamheden. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven zodat wij u het beste resultaat kunnen leveren. Wij denken graag met u mee over het ontwerp van uw tuin en geven u maatwerk die voldoet aan uw wensen. Lees hier meer over ons en ons werkgebied. Bent u op zoek naar een hovenier Brabant en benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ons werk

Bent u benieuwd hoe wij een tuin hebben aangelegd bij een kleine stadswoning of hoe een energetische tuin eruit kan zien? Bekijk hier de projecten van ons als Hovenier Brabant en lees ook zeker de recensies op HovenierNederland.nl. Ook voor het planten van grotere planten en bomen kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Tuinarchitect: advies over het inrichten van de tuin
  • Tuinonderhoud: regelmatig onderhoud zodat uw tuin er altijd netjes bij ligt
  • Tuinadvies: al uw vragen kunt u ons stellen
  • Tuinaanleg: van geheel nieuwe tuin tot het opknappen van een bestaande tuin

hovenier brabant in de buurt van breda

Over ons

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is opgericht door Theo en Monuque van Amelsfoort. Wij vinden persoonlijke service, kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Dit ziet u ook terug in al onze werkzaamheden. Wij doen AdviesOntwerpAanlegGrafonderhoud en Onderhoud voor tuinen van particulieren, maar ook voor bedrijven.

Wij zijn werkzaam vanuit Goirle. We werken als hovenier in Brabant vooral in TilburgBredaOosterhoutGoirle en Ulvenhout.

Uw hovenier in Brabant

Bent u nog op zoek naar een hovenier in Brabant? Hovenier van Amelsfoort helpt u met een nieuwe tuin of tuinonderhoud van uw eigen tuin. Met de vestigingsplaats in Goirle kunnen wij tuinwerkzaamheden verrichten in een grote regio in Noord-Brabant. Zoekt u nog naar een hovenier in Tilburg, Oosterhout of Breda en omgeving? Dan bent u bij Hovenier van Amelsfoort aan het juiste adres.

Neem contact op

Heeft u advies nodig over u tuin? Bent u op zoek naar een hovenier in Brabant voor tuinonderhoud of juist de aanleg van een nieuwe tuin? Wij helpen u graag! Wij geven u vrijblijvend advies en denken met u mee. Ook voor de aanleg van een bedrijfstuin, het onderhoud of het ontwerp van een nieuwe tuin kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.