Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Brabant

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Brabant? Dan bent u bij hoveniersbedrijf van Amelsfoort aan het juiste adres. Wij verzorgen als dé hovenier Brabant graag uw tuin.

Advies en ontwerp Hovenier Brabant

Heeft u net een nieuw huis en mist u nog een mooie tuin? Of wilt u juist een oude tuin eens goed opknappen? Wij denken graag met u mee. Wij geven u advies en ontwerpen een tuin die voldoet aan uw wensen. Zo krijgt u de tuin van uw dromen waar u elke dag van kan genieten. Advies voor uw tuin kan soms fijn zijn om ervoor te zorgen dat uw tuin een fijne plek blijft. U kunt ons het hele jaar door contacteren voor tuinadvies via mail, telefoon of via een ontmoeting in uw tuin. Neem contact met ons op.

Tuinonderhoud Brabant

Een tuin moet onderhouden worden. Waar het voor de een erg ontspannend kan zijn om elke week eventjes in de tuin te werken, levert het de ander vooral veel stress op. Wij helpen u graag met de onderhoud van uw tuin. Samen kijken we wat er nodig is en of u bijvoorbeeld alles aan ons overlaat of zelf nog wat in de tuin wilt doen. Eens per jaar snoeien of wekelijks het gras maaien, alles is mogelijk! 

Hovenier Brabant

Energetische tuinen

Groen en natuur is belangrijk. Een tuin kan een belangrijke plek zijn om echt te ontspannen en tot rust te komen. Bij het aanleggen van een energetische tuin gaan we ervan uit dat alles energie is. Ook in een tuin zit veel energie. In alle bloemen, bomen maar bijvoorbeeld ook het ontwerp van de tuin. Bij de aanleg van een energetische tuin kijken we hoe wij zoveel mogelijk positieve energie in de tuin kunnen creëren. Interesse in het ontwerp en de aanleg van een energetische tuin? Lees hier meer. 

Persoonlijk, betrouwbaar en kwaliteit

Sinds 1984 verrichten wij in de regio van Noord-Brabant met veel plezier verschillende tuinwerkzaamheden. Wij werken met verschillende gespecialiseerde bedrijven zodat wij u het beste resultaat kunnen leveren. Wij denken graag met u mee over het ontwerp van uw tuin en geven u maatwerk die voldoet aan uw wensen. Lees hier meer over ons en ons werkgebied. Bent u opzoek naar een hovenier Brabant en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons werk

Bent u benieuwd hoe wij een tuin hebben aangelegd bij een kleine stadswoning of hoe een energetische tuin eruit kan zien? Bekijk hier onze projecten. Ook voor het planten van grotere planten en bomen kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Hovenier Brabant

Uw hovenier Brabant

Bent u nog op zoek naar een hovenier in Brabant? Hovenier van Amelsfoort helpt u met een nieuwe tuin of tuinonderhoud van uw eigen tuin. Met de vestigingsplaats in Goirle kunnen wij tuinwerzaamheden verrichten in een grote regio in Brabant. Zoekt u nog naar een hovenier in Tilburg, Oosterhout of Breda en omgeving? Dan bent u bij hovenier van Amelsfoort aan het juiste adres.

Neem contact op

Heeft u advies nodig over u tuin? Bent u op zoek naar een hovenier Brabant voor tuinonderhoud of juist de aanleg van een nieuwe tuin? Wij helpen u graag! Wij geven u vrijblijvend advies en denken met u mee. Ook voor de aanleg van een bedrijfstuin, het onderhoud of het ontwerp van een nieuwe tuin kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.