Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Brabant

Wilt u uw tuin laten aanleggen door een hoveniersbedrijf in Brabant? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort aan het juiste adres. Wij verzorgen als dé hovenier in Noord-Brabant graag uw tuin.

Advies en ontwerp door Hovenier Brabant

Heeft u net een nieuw huis en wilt u graag een mooie tuin laten aanleggen? Of wilt u juist een oude tuin eens goed opknappen? Wij denken graag met u mee. Wij geven u advies en ontwerpen een tuin die voldoet aan uw wensen. Zo krijgt u de tuin van uw dromen waar u elke dag van kan genieten. Advies voor uw tuin kan soms prettig zijn om ervoor te zorgen dat uw tuin een fijne plek blijft. U kunt ons het hele jaar door contacteren voor tuinadvies via mail, telefoon of via een ontmoeting in uw tuin. Neem contact met ons op.

Tuinonderhoud Brabant

Een tuin moet onderhouden worden. Waar het voor de een erg ontspannend kan zijn om elke week eventjes in de tuin te werken, levert het de ander vooral veel stress op. Wij helpen u graag met het onderhoud van uw tuin. Samen kijken we wat er nodig is en of u bijvoorbeeld alles aan ons overlaat of zelf nog wat in de tuin wilt doen. Eens per jaar snoeien of wekelijks het gras maaien, alles is mogelijk! 

Hovenier Brabant

Energetische tuinen

Groen en natuur zijn belangrijk. Een tuin is de plek zijn om echt te ontspannen en tot rust te komen. Een energetische tuin wordt door een ontwerper gemaakt. Levende materialen in de tuin moeten goed kunnen groeien en u als bewoner moet optimaal kunnen genieten van uw tuin. Dit kan doordat de energetische tuin rust uit straalt en met u in harmonie is. 

Het ontwerp van gaat uit van vier elementen; water, vuur, aarde en lucht. Het ontwerp van een energetische tuin is een gevoelskwestie, waarin wordt gekeken naar het beste gevoel voor u en het in harmonie brengen hiervan. 

 Lees hier meer. 

Persoonlijk, betrouwbaar en kwaliteit

Sinds 1984 verrichten wij in de regio van Noord-Brabant met veel plezier verschillende tuinwerkzaamheden. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven zodat wij u het beste resultaat kunnen leveren. Wij denken graag met u mee over het ontwerp van uw tuin en geven u maatwerk die voldoet aan uw wensen. Lees hier meer over ons en ons werkgebied. Bent u op zoek naar een hovenier Brabant en benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ons werk

Bent u benieuwd hoe wij een tuin hebben aangelegd bij een kleine stadswoning of hoe een energetische tuin eruit kan zien? Bekijk hier onze projecten en lees ook zeker de recensies op HovenierNederland.nl. Ook voor het planten van grotere planten en bomen kunt u bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Tuinarchitect: advies over het inrichten van de tuin
  • Tuinonderhoud: regelmatig onderhoud zodat uw tuin er altijd netjes bij ligt
  • Tuinadvies: al uw vragen kunt u ons stellen
  • Tuinaanleg: van geheel nieuwe tuin tot het opknappen van een bestaande tuin

Hovenier Brabant

Over ons

Hoveniersbedrijfs van Amelsfoort is opgericht door Theo en Monuque van Amerlsfoort. Wij vinden persoonlijke service, kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Dit ziet u ook terug in al onze werkzaamheden. Wij doen AdviesOntwerpAanlegGrafonderhoud en Onderhoud voor tuinen van particulieren, maar ook voor bedrijven.

Wij zijn werkzaam vanuit Goirle. We werken als hovenier vooral in TilburgBredaOosterhoutGoirle en Ulvenhout.

Uw hovenier Brabant

Bent u nog op zoek naar een hovenier in Brabant? Hovenier van Amelsfoort helpt u met een nieuwe tuin of tuinonderhoud van uw eigen tuin. Met de vestigingsplaats in Goirle kunnen wij tuinwerkzaamheden verrichten in een grote regio in Noord-Brabant. Zoekt u nog naar een hovenier in Tilburg, Oosterhout of Breda en omgeving? Dan bent u bij Hovenier van Amelsfoort aan het juiste adres.

Neem contact op

Heeft u advies nodig over u tuin? Bent u op zoek naar een hovenier Brabant voor tuinonderhoud of juist de aanleg van een nieuwe tuin? Wij helpen u graag! Wij geven u vrijblijvend advies en denken met u mee. Ook voor de aanleg van een bedrijfstuin, het onderhoud of het ontwerp van een nieuwe tuin kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.