Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin renoveren

Is uw huidige tuin toe aan een nieuwe look, een nieuwe uitstraling? U wilt natuurlijk van uw huidige tuin uw droomtuin maken. Gaat u uw tuin renoveren en woont u in Goirle of omgeving? Dan bent u bij Hovenier van Amelsfoort aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het renoveren van uw tuin zodat u weer volop kunt genieten van uw eigen tuin. Wij vertellen u graag wat meer over onze aanpak.

Uw tuin laten renoveren?

Wanneer is het tijd om uw tuin te renoveren of uw tuin opknappen? 

  • De tuin heeft u al heel wat jaren en als gevolg hiervan zijn bomen en struiken nogal verwilderd, oftewel achterstallig onderhoud
  • U wilt een onderhoudsvrije tuin
  • Een nieuwe woning vraagt om een nieuwe tuin, u wilt de tuin opnieuw aanleggen
  • Uw gezinssituatie is veranderd en daar wilt u ook uw tuin op aanpassen
  • U wilt een lifestyle tuin

Bovenstaande zijn natuurlijk nog maar een paar redenen en wellicht heeft u zelf een hele andere reden. Wat uw reden ook is, als u de tuin wilt renoveren kunnen wij u hierbij heel goed helpen. Ons hoveniersbedrijf is al veel jaren actief op het gebied van tuinrenovatie en wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven uw tuinadvies en helpen u bij het opknappen of de renovatie van uw tuin.

Tuin renoveren

Werkwijze tuinrenovatie

Wij vinden het belangrijk de natuur zijn werk te laten doen. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de energetische tuinen die wij veel ontwerpen. Maar ook voor uw voor- of achtertuin of balkontuin is het in onze ogen belangrijk de natuur zijn werk te laten doen. Onze aanpak begint altijd met een overleg waarin we bespreken wat uw wensen zijn. Wij komen u graag vrijblijvend adviseren over alles wat zich in uw tuin afspeelt. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. Indien gewenst zullen wij voor u een offerte maken waarin we precies vermelden welke werkzaamheden we uitvoeren. Vervolgens gaan we uw tuin ontwerpen en aanleggen. Meer over onze werkwijze.

Wilt u uw tuin renoveren en weer heerlijk genieten van het buitenleven op uw eigen plekje? Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken!

Ja, neem contact met mij op