Bel ons: 013 - 534 60 23

Grafonderhoud

Bij Hovenier Van Amelsfoort weten we hoe belangrijk het is dat een dierbare een mooie laatste rustplaats heeft. Een grafmonument is een persoonlijk monument aan de overledene. Het is dan ook een plek om afscheid te kunnen nemen en iemand te kunnen herdenken. U wilt dan ook het grafmonument netjes houden, maar de onderhoud hiervan is niet voor iedereen mogelijk.

Grafonderhoud in Brabant

Om een grafmonument netjes te houden is er regelmatig grafonderhoud nodig. Niet voor iedereen is het mogelijk om het graf zorgvuldig te onderhouden. Er zijn ook mensen die later niet de zorg voor hun graf aan hun nabestaande willen opleggen. U kunt bij Hovenier Van Amelsfoort terecht voor de onderhoud van het graf. Het is fijn om te weten dat het graf in betrouwbare handen komt die het grafmonument goed verzorgen. 

Grafonderhoud bij Van Amelsfoort

Wanneer u grafonderhoud uit laat voeren bij Van Amelsfoort, kunnen wij het volgende voor u betekenen. Wij kunnen het grafmonument reinigen, het mos verwijderen, snoeien, verwijderen van onkruid en grint reinigen of vervangen. Daarnaast letten wij op eventuele verzakkingen, schade en diefstal. 

Vaak zijn vier momenten per jaar waarin Van Amelsfoort zorgvuldige grafonderhoud uitvoert genoeg voor het grafmonument om er verzorgd en netjes uit te zien.

Tuinonderhoud begraafplaatsen in Brabant

Hovenier Van Amelsfoort kan grafonderhoud uitvoeren voor particulieren grafmonumenten, maar ook voor begraafplaatsen.

Neem contact op voor vragen of meer informatie.

Contact

grafonderhoud