Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Ulvenhout

Voor tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud in de omgeving van Ulvenhout bent u bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort aan het juiste adres.

Hovenier in Ulvenhout

Bent u op zoek naar een hovenier in Ulvenhout of de directe omgeving daarvan? Hovenier van Amelsfoort is gevestigd op slechts 20 minuutjes rijden in Goirle en heeft veel klanten in Ulvenhout, Breda en Tilburg. Komt u bijvoorbeeld tijd te kort om uw tuin de aandacht te geven waar deze om vraagt, of wellicht geen groene vingers? Voor het onderhoud van uw tuin komen wij graag bij u thuis in Ulvenhout. Samen kunnen we dan afspraken maken over het te verrichten tuinonderhoud en op welke frequente basis dit moet gebeuren, of misschien wel eenmalig. 

Hovenier Ulvenhout

Grafonderhoud in Brabant

Bij Van Amelsfoort vinden wij het erg belangrijk dat dierbare die zijn overleden een verzorgde laatste rustplaats krijgen. Niet voor iedereen is het mogelijk om het grafmonument te onderhouden. Wij kunnen hierbij helpen en hiermee ervoor zorgen dat het grafmonument er netjes utiziet. Bekijk hier de mogelijkheden.

Nieuw tuin ontwerpen en aanleggen

Bent u op zoek naar het juiste tuinontwerp welke volledig aansluit bij uw wensen of wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen? Wij denken graag met u mee! We zullen uw wensen vertalen in het perfecte tuinontwerp en de juiste balans vinden waar u naar op zoek bent. Wellicht een energetische tuin of juist een tuin welke niet teveel onderhoud vergt?

Bent u benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bekijk onze reviews op de website van Hovenier Nederland.

Energetische tuin aanleggen

U kunt ook bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort terecht voor het ontwerp en de aanleg van energetische tuinen. Wij kijken samen met u hoe we uw tuin tot een rustgevende en prachtige tuin kunnen maken. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Contact