Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Tilburg

Wellicht wilt u uw tuin veranderen of een nieuwe tuin ontwerpen. Misschien bent u op zoek naar iemand die de tuin van uw woning of bedrijf kan onderhouden. Voor een goede hovenier Tilburg kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort. Wij zijn dagelijks actief met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij kunnen u ook helpen met beplanting en boomverzorging. 

Onze liefde en passie voor de natuur en tuinen ziet u direct terug tijdens het werk. Met veel enthousiasme, maar ook zeker vakmanschap gaan wij aan de slag in uw tuin. 

Hovenier inTilburg

Vaak komt bij het aanleggen van een nieuwe tuin een architect kijken. Het ontwerp proces is hierbij erg belangrijk. Hierin vinden wij het van belang dat alles wat u belangrijk vindt en wenst, terug komt in uw tuin. Tijdens een eerste gesprek bespreken we dan ook al uw wensen, voorkeuren en belangen.

Hierna gaan wij aan de slag met het maken van een schets voor uw tuin. Deze wordt hierna besproken en aangepast totdat deze helemaal aansluit bij uw wensen. Op basis van deze schets wordt er een offerte opgesteld en gaan wij aan de slag met uw tuin. Lees meer over de aanleg van de tuin.

Hovenier Tilburg

Tuinadvies

Een nieuwe tuin aanleggen begint met een goed tuinadvies. Hierin combineren wij uw wensen en ideeën met onze ervaring en op die manier komen wij uit op een tuinadvies waar u zeker vrolijk van wordt. Welke stijl u ook kiest voor uw tuin, Hovenier van Amelsfoort zorgt voor een tuinadvies op maat.

Tuinonderhoud in Brabant

Wij leggen niet alleen nieuwe tuin aan of renoveren huidige tuinen. Wij kunnen ook tuin onderhoud uitvoeren. Vanwege onze ligging in Goirle kunnen wij u van dienst zijn in Tilburg en ook in de omgeving van Oosterhout en Breda.

Niet iedereen heeft groene vingers of tijd voor het onderhouden van een tuin. Het onderhouden kan erg veel tijd in beslag nemen wanneer u bijvoorbeeld een grote oppervlakte heeft of een strak grasveld. Wij doen dit zowel voor bedrijfstuinen als voor tuinen van particulieren.

Onze experts doen dit al jarenlang en zorgen ervoor dat uw tuin er strak bijligt en ook verzorgt. Een mooie voortuin geeft direct een goede eerste indruk en wilt dat nu niet? Voor meer informatie lees bekijk onze pagina over onderhoud.

Bedrijfstuin aanleggen

Een representatieve bedrijfstuin is van groot belang. Deze moet er verzorgd uit zien. Wij kunnen een mooie tuin voor u aanleggen of uw huidige tuin onderhouden. We kunnen ook een onderhoudsvrije tuin aanleggen, dit is een handige uitkomst voor veel bedrijven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Lees meer over tuinen van bedrijven.

Grafonderhoud

Bij Hovenier Van Amelsfoort verzorgen wij ook het grafonderhoud voor grafmonumenten van uw dierbare. Wij vinden het belangrijk dat dierbare een verzorgde laatste rustplaats krijgen. Bekijk wat wij voor grafonderhoud kunnen doen.

Energetische tuinen

Wilt u een tuin waar u volledig tot rust kunt komen? Een energetische tuin staat helemaal in belans met de natuur en de eigenaar van de tuin. De harmonie brengt optimale rust aan uw tuin. Het is in een energetische tuin belangrijk dat levende materialen kunnen groeien. Lees meer over energetische tuinen. Deze tuinen geeft mensen meer energie en hierdoor zijn deze tuinen steeds meer in opkomst, omdat mensen ook steeds bewuster bezig zijn met zichzelf en met de natuur. 

Hovenier Tilburg contact

Zoekt u echter een hovenier die niet uw hele tuin aanlegt, maar bijvoorbeeld alleen boomonderhoud verzorgt, struiken snoeit of delen van de tuin weer onkruidvrij maakt, ook dan is Hoveniersbedrijf van Amelsfoort u graag van dienst. Wij zijn werkzaam in Tilburg, Breda, Ulvenhout en Oosterhout vanuit Goirle. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact