Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Tilburg

Wellicht wilt u uw tuin veranderen of een nieuwe tuin ontwerpen. Misschien bent u op zoek naar iemand die de tuin van uw woning of bedrijf kan onderhouden. Voor een goede hovenier in Tilburg kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort. Wij zijn dagelijks actief met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij kunnen u ook helpen met beplanting en boomverzorging. 

Onze liefde en passie voor de natuur en tuinen ziet u direct terug tijdens het werk. Met veel enthousiasme, maar ook zeker vakmanschap gaan wij aan de slag in uw tuin. 

Hovenier bij Tilburg

Vaak komt bij het aanleggen van een nieuwe tuin een architect kijken. Het ontwerp proces is hierbij erg belangrijk. Hierin vinden wij het van belang dat alles wat u belangrijk vindt en wenst terug komt in uw tuin. Tijdens een eerste gesprek bespreken we dan ook al uw wensen, voorkeuren en belangen. Wat zijn uw wensen? Persoonlijk contact is voor ons altijd belangrijk. Wij komen bij u langs voor een kennismaking en het bekijken van de huidige situatie van uw tuin. We bespreken uw wensen en uiteraard nemen we als hovenier bij Tilburg hierin mee hoeveel tijd u heeft om de tuin te onderhouden en wat uw budget is. Is de tuin vooral een plek om lekker te zitten na een dag werken? Wilt u een echte lifestyle tuin? Is het belangrijk dat uw kinderen voldoende speelruimte hebben in de tuin of wilt u zelf ook actief in de tuin aan de slag met het onderhoud? Zomaar enkele punten die voor ons als hovenier bij Tilburg van belang zijn bij het bepalen van een goed advies. Wij denken met u mee zodat u de tuin krijgt die aan uw wensen voldoet. U heeft de keuze uit verschillende tuinontwerpen:

  • Mediterrane tuin
  • Klassieke tuin
  • Onderhoudsvrije tuin
  • Duurzame tuin
  • Kindvriendelijke tuin

Hovenier Tilburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinadvies

Een nieuwe tuin aanleggen begint met een goed tuinadvies. Hierin combineren wij uw wensen en ideeën met onze ervaring en op die manier komen wij uit op een tuinadvies waar u zeker vrolijk van wordt. Welke stijl u ook kiest voor uw tuin, Hovenier van Amelsfoort zorgt voor een tuinadvies op maat.

Tuinonderhoud in Brabant

Op basis van onze kennismaking zullen wij een ontwerp voor uw tuin maken. Uw eigen wensen, ideeën en voorkeuren worden hierin, voor zover mogelijk, uiteraard meegenomen. Naast de indeling van uw tuin geven we als hovenier bij Tilburg ook advies voor begroeiing met planten en bomen en het gebruik van andere materialen. Op basis van een definitief ontwerp zullen wij uiteindelijk overgaan tot de aanleg van uw tuin.

Aangezien elke tuin weer uniek is en wij het heel belangrijk vinden dat uw tuin echt een plek is waar u blij van wordt besteden wij veel aandacht aan het ontwerp. Ook tijdens de tuinaanleg bij Tilburg zult u merken hoe zorgvuldig en netjes wij te werk gaan. Samen met u zoeken we naar de tuin waar u heerlijk kunt ontspannen.

Ook over het onderhoud van uw tuin denken we graag met u mee. Zorgt u zelf voor het tuinonderhoud in Tilburg of vindt u het prettig dat wij u hierin ondersteunen? De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken dit graag met u!

 

Wij bevinden ons in de omgeving van Tilburg en hebben ook projecten in;

  • Breda
  • Oosterhout
  • Goirle

Bedrijfstuin aanleggen

Een representatieve bedrijfstuin is van groot belang. Deze moet er verzorgd uit zien. Wij kunnen een mooie tuin voor u aanleggen of uw huidige tuin onderhouden. We kunnen ook een rustgevende tuin aanleggen, dit is een handige uitkomst voor veel bedrijven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Lees meer over tuinen van bedrijven.

Grafonderhoud

Bij Hovenier Van Amelsfoort verzorgen wij ook het grafonderhoud voor grafmonumenten van uw dierbare(n). Wij vinden het belangrijk dat dierbare(n) een verzorgde laatste rustplaats krijgen. Bekijk wat wij als hovenier bij Tilburg voor grafonderhoud kunnen doen.

Energetische tuinen

Wilt u een tuin waar u volledig tot rust kan komen? Een energetische tuin staat helemaal in belans met de natuur en de eigenaar van de tuin. De harmonie brengt optimale rust aan uw tuin. Het is in een energetische tuin belangrijk dat levende materialen kunnen groeien. Lees meer over energetische tuinen. Deze tuinen geeft mensen meer energie en hierdoor zijn deze tuinen steeds meer in opkomst, omdat mensen ook steeds bewuster bezig zijn met zichzelf en met de natuur. 

Bij het ontwerpen van energetische tuinen wordt uitgegaan van de vier elementen: lucht, vuur, water en aarde. Een energetisch tuinontwerper die zich sterk richt op de plattegrond kan aanvoelen waar de tuinbezitter zijn of haar favoriete plek zal hebben. Deze plaatsbepalingen gelden ook voor andere onderdelen in de tuin, zoals een boom, vijver of border.

Het ontwerpen van een energetische tuin is vooral een kwestie van gevoel, en wij hebben hier gelukkig veel ervaring mee. Voor een goed energetisch ontwerp is open en eerlijk contact met de tuinbezitters essentieel. Alleen dan is het mogelijk om een tuin te ontwerpen en aan te leggen die qua energie optimaal aansluit bij de beheerders. Door oude principes zoals Yin en Yang, en de kracht van vormen, worden mineraal, plant, dier en mens met elkaar in evenwicht gebracht. Dit zorgt ervoor dat u, als beheerder van een energetische tuin, automatisch ontspant en energie opdoet, simpelweg door in de tuin te zijn of erin te werken.

Neem contact op met de fijnste hovenier bij Tilburg

Zoekt u echter een hovenier bij Tilburg die niet uw hele tuin aanlegt, maar bijvoorbeeld alleen boomonderhoud verzorgt, struiken snoeit of delen van de tuin weer onkruidvrij maakt? Ook dan is Hoveniersbedrijf van Amelsfoort u graag van dienst. Wij zijn werkzaam in Tilburg, Breda, Ulvenhout en Oosterhout vanuit Goirle. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact