Bel ons: 013 - 534 60 23

Vakkundig Hoveniersbedrijf Oosterhout

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Oosterhout of omgeving? Ontdek dan wat Hovenier van Amelsfoort voor u kan betekenen. Ons bedrijf is gevestigd in Goirle en werkzaam in de hele regio waaronder Oosterhout, Tilburg, Breda e.o. Bent u woonachtig in Oosterhout, dan zorgen wij graag voor de aanleg van een nieuwe tuin of het onderhoud van uw huidige tuin.

Hovenierswerkzaamheden

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is een betrouwbare hovenier met een passie voor groen. Wij voeren alle soorten hovenierswerkzaamheden uit als hoveniersbedrijf Oosterhout. Dit houdt in dat wij tuinontwerpen maken voor nieuwe tuinen of voor tuinrenovaties. Daarnaast voeren we de volledige tuinaanleg uit. Hierbij zorgen we ervoor dat uw nieuwe tuin precies zo wordt als u had gehoopt. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kan uw tuin ook verzorgen en onderhouden.

Wij voeren alle tuinonderhoud uit zoals snoeien en maaien. Dit is ideaal wanneer u niet geboren bent met groene vingers of weinig tijd heeft voor het onderhoud. Alle hovenierswerkzaamheden doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat iedere tuin er tip en top bijligt.

Dit is ook ons doel en wij stoppen niet totdat de tuin helemaal naar uw wens is! Vooral een voortuin en een bedrijfstuin is het eerste wat mensen zien en geven direct een eerste indruk. Wij willen ervoor zorgen dat die eerste indruk direct goed is!

Hovenier natuurlijke tuinen

Van balkontuin tot tuin van vele hectares, wij vinden het een uitdaging om elke tuin te maken tot een waar paradijs voor de bewoners. Met bewoners bedoelen we dan natuurlijk de eigenaren van de woning, maar zeker ook de bewoners van de tuin zoals de insecten en vogels. Ook voor deze dieren zorgen wij graag voor een goede verblijfsplek. Dit doen we door het aanleggen van natuurlijke tuinen waarbij we veel aandacht schenken aan de natuurlijke elementen en deze door de tuinaanleg versterken.

Hoveniersbedrijf Oosterhout

Hoveniersbedrijf bij Oosterhout

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Oosterhout en omgeving, dan bent u bij Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort aan het juiste adres. Wij leggen nieuwe tuinen aan, maar verzorgen tevens het onderhoud van tuinen. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het snoeien van bomen en struiken of andere vormen van onderhoud.

Dit doen wij zowel voor tuinen van particulieren als tuinen van bedrijven, maar ook bijvoorbeeld bij begraafplaatsen. 

Wij helpen u graag met:

Wilt u iets anders wat niet op onze website staat bij onze diensten? Neem gerust contact met ons op en samen kijken we of we dit voor u kunnen realiseren!

Neem contact met ons op

Energetische tuinen

Een energetische tuin wordt door een ontwerper gemaakt. Levende materialen in de tuin moeten goed kunnen groeien en u als bewoner moet optimaal kunnen genieten van uw tuin. Dit kan doordat de energetische tuin rust uit straalt en met u in harmonie is. 

Het ontwerp van gaat uit van vier elementen; water, vuur, aarde en lucht. Het ontwerp van een energetische tuin is een gevoelskwestie, waarin wordt gekeken naar het beste gevoel voor u en het in harmonie brengen hiervan. Lees hier meer over energetische tuinen.