Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin aanleg

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw tuin aanleg in Brabant kan verzorgen? Maak dan kennis met Hovenier van Amelsfoort, een hoveniersbedrijf met vele jaren ervaring en inmiddels honderden gerealiseerde tuinen zowel voor particulieren als bedrijven. Voor ons is het belangrijk van de tuin een plek te maken waar u echt thuis bent, van onderhoudsvrije tuin tot rustgevende tuin. We luisteren dan ook altijd goed naar uw wensen en eventuele eigen ideeën voor we aan de gang gaan met ons tuinplan.

Een nieuwe tuin aanleggen via van Amelsfoort

Om te starten voor de tuin aanleg komen we altijd eerst bij u langs. Dan bespreken we uw ideeën, meten we de maten van uw tuin op en krijgen we een goede algehele indruk van de tuin zoals deze nu is. Wij gaan daarna met de tuin ontwerpen, zodat we daarna over kunnen gaan op de tuin aanleg.

Wat is de vervolgstap?

Na deze eerste afspraak zullen we bij u terugkomen om de volgende elementen te bespreken en door te nemen. 

 • een ontwerp
 • een beplantingsplan
 • een werkomvattende beschrijving
 • een offerte

Tuin aanleg Brabant

Wat zijn uw wensen? Persoonlijk contact is voor ons altijd belangrijk. Wij komen bij u langs voor een kennismaking en het bekijken van de huidige situatie van uw tuin. We bespreken uw wensen en uiteraard nemen we hierin mee hoeveel tijd u heeft om de tuin te onderhouden en wat uw budget is. Is de tuin vooral een plek om lekker te zitten na een dag werken? Wilt u een echte lifestyle tuin? Is het belangrijk dat uw kinderen voldoende speelruimte hebben in de tuin of wilt u zelf ook actief in de tuin aan de slag met het onderhoud? Zomaar enkele punten die voor ons van belang zijn bij het bepalen van een goed advies. Wij denken met u mee zodat u de tuin krijgt die aan uw wensen voldoet. U heeft de keuze uit verschillende tuinontwerpen:

 • Mediterrane tuin
 • Klassieke tuin
 • Onderhoudsvrije tuin
 • Duurzame tuin
 • Kindvriendelijke tuin

Energetische tuin aanleggen

Een specialisatie van Hovenier van Amelsfoort is de energetische tuin. Hiervoor volgt Theo speciale cursussen en regelmatige bijscholing om deze bijzondere manier van tuinaanleg op de juiste manier te kunnen beoefenen. We zijn er trots op dat de vraag naar de natuurlijke tuin die volledig aansluit op de aanwezige elementen en wensen van de bewoners steeds meer bekendheid krijgt. De harmonie in de tuinaanleg van een energetische tuin is bijzonder groot en dit zult u ervaren als u in de tuin ontspant. Ervaar de juiste energie in uw tuin. En mocht u het willen kunnen wij ook uw tuin renoveren.

Waarom een energetische tuin aanleggen een uitstekende keuze is

Met de tuin als verlengstuk van de woning is de energetische tuin zeker een aanvulling die u veel extra rust en plezier zal geven en waarin de bloemen en planten goed groeien. De energetische tuin biedt veel mogelijkheden, zo is er altijd ruimte voor een combinatie tussen begroeiing en bestrating, maar ook worden vaak ornamenten gebruikt in het ontwerp. Wilt u meer weten over energetische tuinen? Lees da

Aanleg voortuin in Brabant

Voordat wij een voortuin aan gaan leggen hebben er al diverse gesprekken plaatsgevonden. Wij komen bij u langs om: 

 • ideeën uit te wisselen;
 • uw tuin op te meten;
 • een indruk te krijgen van uw voortuin.

En vervolgens begint de tuin aanleg

Daarna gaan wij een paar dagen om de tafel om uw voortuin te ontwerpen want dit gaat niet over één nacht ijs. Wij komen na het ontwerpen nog een keer bij u langs om ons ontwerp bij u te presenteren. In dit ontwerp zit een beplantingsplan en een beschrijving hoe wij deze klus aan gaan pakken met een bijbehorende offerte.

Na uw goedkeuring gaat ons enthousiaste team aan de slag met de tuin aanleg. Het opleveren van een prachtige voortuin daar gaat ons team voor. Voor uw tuin aanleg in Brabant moet u bij ons zijn! En wist u dat wij ook tuin aanleg voor bedrijven doen?

Het onderhoud van uw tuin

Heeft u een tuin aan laten leggen? Dan is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. En als u geen groene vingers heeft, kan dit een lastige opgave zijn. Om u te ontlasten, kunnen wij dit ook uit handen nemen. Wij kunnen alles doen om uw tuin in orde te maken. Zo kunnen wij beplanting snoeien, onkruid verwijderen, de bemesting verzorgen en nog veel meer. Kortom, uw tuinonderhoud wordt onze zorg.

Wij helpen u graag verder met al uw wensen over uw tuin

Wilt u meer informatie over onze onderhoudsdiensten? Via onderstaande button kunt u alles vinden. Of neem eens een kijkje bij onze opgeleverde projecten of het laatste nieuws met betrekking tot ons bedrijf. 

Informatie tuinonderhoud

tuin aanleg