Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinadvies

Ben jij op zoek naar een tuinadvies voor het inrichten, aanleggen of onderhouden van jouw tuin? Dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden die ons hoveniersbedrijf jou kan bieden met je te bespreken. Graag stellen wij ons kort aan je voor.

Van Amelsfoort: het hoveniersbedrijf van Goirle e.o.

Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort is al vele jaren een bekende naam in Goirle en omstreken voor het aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij voeren alle werkzaamheden rondom de tuin uit. Voor ons begint het aanleggen van een nieuwe tuin met een goed tuinadvies. We komen langs om uw tuin te bekijken en spreken goed al uw wensen door. Ongeacht de grootte van jouw tuin kunnen wij je een tuinadvies op maat geven. Natuurlijk bespreken we jouw wensen en eigen ideeën en wellicht kunnen we deze nog aanvullen met onze ideeën. In elk geval zullen wij je een ontwerp voorleggen waarin we rekening houden met jouw wensen.

Meer lezen over ons hoveniersbedrijf

Tuinadvies

Soorten tuinen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel soorten tuinen qua uitstraling en aanleg, maar ook de grootte van jouw tuin en uw gezinssamenstelling kan van invloed zijn bij bepaalde keuzes die worden gemaakt. Als hoveniersbedrijf zijn wij o.a. actief bij het aanleggen van energetische tuinen (ook wel levende tuinen genoemd) die zorgen voor een mooie balans in uw tuin. Maar ook wanneer je kiest voor een moderne of klassieke tuin, een stadstuin of een boerderijtuin of een bepaalde thematuin adviseren wij jou graag hierin.

Als tuinarchitect zorgen wij er altijd voor dat uw tuin echt een verlengstuk is van uw woning waar u heerlijk kunt relaxen of zelf actief kunt tuinieren. Heb je kinderen, dan zorgen wij uiteraard ook voor geschikte speelruimte zodat de tuin ook voor jouw kinderen een fijne plek is. Bekijk ook onze lifestyle tuinen!

Tuinen ontwerpen en aanleggen

Elk tuinadvies bestaat uit een tuinontwerp en een plan voor de aanleg van jouw tuin of om jouw tuin te renoveren. Heb je interesse in een kennismaking met ons bedrijf dan maken wij graag een afspraak met je.

Contact opnemen