Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinadvies

Bent u op zoek naar een tuinadvies voor het inrichten, aanleggen of onderhouden van uw tuin? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken

Van Amelsfoort: het hoveniersbedrijf van Goirle en omgeving

Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort is al vele jaren een bekende naam in Goirle en omstreken voor het aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij voeren alle werkzaamheden rondom de tuin uit. Voor ons begint het aanleggen van een nieuwe tuin met een goed tuinadvies. We komen langs om uw tuin te bekijken en spreken goed al uw wensen door. Ongeacht de grootte van uw tuin geven wij een tuinadvies op maat. We bespreken uw wensen en ideeën voor uw tuin en wij denken graag met u mee. Zo krijgt u altijd de tuin die past bij uw wensen én uw portemonnee. 

Meer lezen over ons hoveniersbedrijf

Tuinadvies

Soorten tuinen

Er zijn natuurlijk ontzettend veel soorten tuinen qua uitstraling en aanleg, maar ook de grootte van de tuin en uw gezinssamenstelling kan van invloed zijn bij bepaalde keuzes die worden gemaakt. Als hoveniersbedrijf zijn wij o.a. actief bij het aanleggen van energetische tuinen (ook wel levende tuinen genoemd) die zorgen voor een mooie balans in uw tuin. Maar ook wanneer u kiest voor een moderne of klassieke tuin, een stadstuin of een boerderijtuin of een bepaalde thematuin adviseren wij u graag.

Tuinarchitect in Brabant

Als tuinarchitect zorgen wij er altijd voor dat uw tuin echt een verlengstuk is van uw woning waar u heerlijk kunt relaxen of zelf actief kunt tuinieren. Heeft u kinderen? Dan zorgen wij uiteraard ook voor geschikte speelruimte zodat de tuin voor het hele gezin een fijne plek is. Bekijk ook onze lifestyle tuinen!

Tuinen ontwerpen en aanleggen

Elk tuinadvies bestaat uit een tuinontwerp en een plan voor de aanleg van een nieuwe tuin of de renovatie van uw huidige tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, wij maken graag kennis!

Contact