Bel ons: 013 - 534 60 23

Voortuin ontwerpen

Bent u op zoek naar een nieuwe voortuin en wilt u deze laten ontwerpen? Een voortuin is een representatieve uitstraling van uw woning. Vaak is de voortuin het eerste wat iemand ziet van uw woning. De voortuin is dan ook een belangrijk onderdeel van de woning en de tuin. Toch wordt de voortuin vaak pas als allerlaatste gedaan en niet altijd even verzorgd. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort helpt u graag bij uw voortuin ontwerpen en de aanleg van uw voortuin. Maak uw woning helemaal af met een mooie, verzorgde en representatieve voortuin!

Voortuin laten ontwerpen

Weet u precies hoe de voortuin eruit moet komen te zien? Of heeft u juist geen idee en wilt u daarom door een ervaren hovenier de voortuin laten ontwerpen? Hovenier van Amelsfoort zorgt ervoor dat uw voortuin er helemaal naar wens uit komt te zien. Samen met u denken we na over de mogelijkheden en adviseren we u hierin. We maken een uitgebreid ontwerp waardoor u een goed  beeld krijgt van uw nieuwe voortuin. Hierdoor weet je zeker dat de voortuin aan uw wensen zal voldoen. Wat wilt u voor tuinontwerp voor de voortuin?

Volledige bestrating

Met een voortuin ontwerpen kunt u alle kanten op. Er zijn veel voortuinen die volledig bestaan uit bestrating. Ook hier kan Hoveniersbedrijf van Amelsfoort u bij helpen. Wij hebben een ruim aanbod in bestrating voor uw voortuin. U kunt kiezen uit verschillende tegels en stenen in afmeting, kleur en design. Hierin kunt u nadenken over wat het beste past bij de uitstraling van de woning en de omgeving. Wij kunnen vervolgens de bestrating keurig en deskundig aanleggen in uw voortuin.

Bestrating & beplanting

Een voortuin hoeft niet volledig uit een bestrating te bestaan. U kunt het bestraten van de voortuin ook combineren met mooie beplanting. Bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort adviseren wij u graag over de mogelijkheden in planten en bloemen. Veel soorten beplantingen hebben veel onderhoud nodig. Wanneer u niet bent geboren met groene vingers, kunt u ook kiezen voor een onderhoudsvrije tuin.

Volledige beplanting

Een voortuin die bestaat uit beplanting heeft vaak een ontzettend gezellige uitstraling. De voortuin is vaak groen en kleurrijk. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kan u helpen bij het uitkiezen van geschikte beplanting en kan u ook helpen bij de tuinonderhoud hiervan. We houden dan rekening met de uitstraling die de beplanting moet hebben, maar ook hoeveel onderhoud u eraan wilt hebben. Voor de onderhoud van de beplanting ontvangt u ook vakkundig tuinadvies. Zodat u zelf de voortuin jarenlang mooi kunt houden. Het onderhoud kunnen we ook volledig uit handen nemen, wij kunnen dan regelmatig uw voortuin bijwerken en onderhouden.

Een mooie voortuin ontwerpen door het hele land

Oorspronkelijk komen wij vooral uit de buurt van Tilburg, maar tegenwoordig ontwerpen we tuinen door het hele land. Wij helpen u graag aan een voortuin die past bij uw wensen en behoeften. Heeft u bijvoorbeeld vaak een fiets in de voortuin? Dan bedenken wij hier een passend ontwerp bij. Ook voor onderhoudsvrije voortuinen kunt u onze hulp inschakelen. 

Voortuin ontwerpen