Bel ons: 013 - 534 60 23

Voortuin ontwerpen

Bent u op zoek naar een nieuwe voortuin en wilt u deze laten ontwerpen? Een voortuin is een representatieve uitstraling van uw woning. Vaak is de voortuin het eerste wat iemand ziet van uw woning. De voortuin is dan ook een belangrijk onderdeel van de woning en de tuin. Toch wordt de voortuin vaak pas als allerlaatste gedaan en niet altijd even verzorgd en representatief. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort helpt u graag bij uw voortuin ontwerpen en de aanleg van uw voortuin.

Volledige bestrating

Met een voortuin ontwerpen kunt u alle kanten op. Er zijn veel voortuinen die volledig bestaan uit bestrating. Ook hier kan Hoveniersbedrijf van Amelsfoort u bij helpen. Wij hebben een ruim aanbod in bestrating voor uw voortuin. U kunt kiezen uit verschillende tegels en stenen in afmeting, kleur en design. Hierin kunt u nadenken over wat het beste past bij de uitstraling van de woning en de omgeving. Wij kunnen vervolgens de bestrating keurig en deskundig aanleggen in uw voortuin.

Bestrating & beplanting

Een voortuin hoeft niet volledig uit een bestrating te bestaan. U kunt het bestraten van de voortuin ook combineren met mooie beplanting. Bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort adviseren wij u graag over de mogelijkheden in planten en bloemen. Veel soorten beplantingen hebben veel onderhoud nodig. Wanneer u niet bent geboren met groene vingers, kunt u ook kiezen voor een onderhoudsvrije tuin.

Volledige beplanting

Een voortuin die bestaat uit beplanting heeft vaak een ontzettend gezellige uitstraling. De voortuin is vaak groen en kleurrijk. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kan u helpen bij het uitkiezen van geschikte beplanting en kan u ook helpen bij de tuinonderhoud hiervan.

Voortuin ontwerpen

Wilt u uw voortuin laten ontwerpen?

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort heeft een passie voor tuinieren. Wij werken graag in de tuin en houden van groen. Dankzij onze passie hebben we al vele mooie tuinen mogen energetische tuinen makentuin onderhoudtuinontwerpentuinadviestuinaanlegtuinarchitect.

Ook uw voortuin ontwerpen doen we graag. Wij denken mee met uw mogelijkheden, wensen, voorkeuren en uw budget. Bij het maken van een tuindesign stoppen we pas nadat u tevreden bent. Neem contact op voor advies en informatie.