Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Breda

Tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud in Breda en omgeving is in goede handen bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort.

Ieder seizoen is uw tuin op een andere manier een plek om van te genieten. Doet u dat ook echt? Of ziet u op tegen het onderhouden van uw tuin? Of zou u uw tuin wel eens helemaal opnieuw willen laten aanleggen? Misschien overweegt u zelfs een energetische tuin waarbij alle elementen in de tuin elkaar versterken en de tuin zo tot een geheel maken waar het heel fijn vertoeven is.

Hovenier van Amelsfoort vindt geen uitdaging te groot als het gaat om tuinen. Van ontwerp tot aanleg of onderhoud, wij doen niet liever dan werken in tuinen. Dit doen we met veel passie en enthousiasme en we denken dan ook erg graag mee bij de realisatie van een tuin die helemaal past bij u, uw woonsituatie en uw budget. Wij kunnen alle hovenier werkzaamheden voor u uitvoeren.

De klantenkring van Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort bestaat hoofdzakelijk uit particulieren, maar ook uit tuinen bij kantoorpanden en op bedrijventerreinen. Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort is gevestigd in Goirle en heeft vanuit deze mooie plaats een klantenkring in de wijde omgeving. Van Tilburg tot Breda en van Waalwijk tot Oosterhout en zelfs ver daarbuiten.

Wilt u ook eens met ons bedrijf kennismaken en bespreken welke mogelijkheden we u kunnen bieden? Wij maken graag kennis met u!

Contact opnemen

Hovenier Breda