Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Breda

Op zoek naar een hovenier Breda en omgeving voor tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud? Uw tuin is in goede handen bij hoveniersbedrijf van Amelsfoort.

Hovenier in Breda

Ieder seizoen is uw tuin op een andere manier een plek om van te genieten. Doet u dat ook echt? Of ziet u op tegen het onderhouden van uw tuin? Of zou u uw tuin wel eens helemaal opnieuw willen laten aanleggen? Voor verschillende tuinwerkzaamheden in de omgeving van Breda bent u bij hovenier van Amelsfoort aan het juiste adres.

Ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin

Hovenier van Amelsfoort vindt geen uitdaging te groot als het gaat om tuinen. Van ontwerp tot aanleg of onderhoud, wij doen niets liever dan werken in tuinen. Dit doen we met veel passie en enthousiasme en we denken dan ook erg graag mee bij de realisatie van een tuin die helemaal past bij uw wensen, uw woonsituatie en uw budget. Wilt u graag advies over uw tuin? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hovenier in Brabant

De klantenkring van Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort bestaat hoofdzakelijk uit particulieren, maar ook uit tuinen bij kantoorpanden en op bedrijventerreinen. Wij kunnen u helpen met het ontwerp en de realisatie van een nieuwe bedrijfstuin of juist het onderhoud van uw huidige bedrijfstuin. Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort is gevestigd in Goirle en heeft vanuit deze mooie plaats een klantenkring in de wijde omgeving. Van Tilburg tot Breda en van Waalwijk tot Oosterhout en zelfs ver daarbuiten.

Hovenier Breda

Energetische tuin aanleggen 

Groen maakt gelukkig, daar zijn wij van overtuigd. Om echt helemaal tot rust te komen in uw tuin en te kunnen genieten van de natuur is een energetische tuin wellicht een goede uitkomst. Bij een energetische tuin gaan we er van uit dat alles energie is. Bij energetische tuinen wordt er zo optimaal mogelijk gebruik gemaakt van positieve energieën. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over energetische tuinen.

Wilt u ook eens met ons bedrijf kennismaken en bespreken welke mogelijkheden we u kunnen bieden? Wij maken graag kennis!

Contact opnemen