Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Breda

Brengt u graag veel tijd door in de tuin? Dan is het belangrijk dat de tuin helemaal aansluit op uw wensen. In de tuin moet u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur. Een tuin waarbij alles in balans is en uw wensen voorop staan, dat is precies wat Hovenier van Amelsfoort creëert. Voor tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Als hovenier Breda is uw tuin in goede handen bij ons.

Hovenier in Breda

Ieder seizoen is uw tuin op een andere manier een plek om van te genieten. Doet u dat ook echt? Of ziet u op tegen het onderhouden van uw tuin? Of zou u uw tuin wel eens helemaal opnieuw willen laten aanleggen? Voor verschillende tuinwerkzaamheden in de omgeving van Breda bent u bij hovenier van Amelsfoort aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u weer optimaal geniet van uw tuin. Of dit een kleine aanpassing is, of een volledige verbouwing. Wij creëeren een ontspannen sfeer in de tuin waarbij alles in balans is.

Ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin

Hovenier van Amelsfoort vindt geen uitdaging te groot als het gaat om tuinen. Van ontwerp tot aanleg of onderhoud, wij doen niets liever dan werken in tuinen. Dit doen we met veel passie en enthousiasme. We denken dan ook erg graag mee bij de realisatie van een tuin die helemaal past bij uw wensen, uw woonsituatie en uw budget. Van een onderhoudsvrije tuin tot een tuin waar u met uw groene vingers juist aan de slag kunt gaan. Wilt u graag advies over uw tuin? Als hovenier Breda adviseren we u graag over de beste mogelijkheden voor uw tuin. Wanneer u een nieuwe tuin wilt aanleggen, starten we eerst met het ontwerp welke aansluit op uw wensen. Vervolgens leggen we deze aan met bijbehorende bestrating en beplanting. We geven u natuurlijk advies over de onderhoud van uw nieuwe tuin. Ook kunnen we de tuinonderhoud voor uw tui in Breda uit uw handen nemen en deze volledig verzorgen. Dit is ideaal wanneer u zelf geen groene vingers heeft of wanneer het oppervlakte erg groot is.

Hovenier in Brabant

De klantenkring van Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort bestaat hoofdzakelijk uit particulieren, maar ook uit tuinen bij kantoorpanden en op bedrijventerreinen. Wij kunnen u helpen met het ontwerp en de realisatie van een nieuwe tuin of juist het onderhoud van uw huidige tuin. Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort is gevestigd in Goirle en heeft vanuit deze mooie plaats een klantenkring in de wijde omgeving. In heel Brabant zijn wij een vakkundig hovenier die u graag helpt. Van Tilburg tot Breda en van Waalwijk tot Oosterhout en zelfs ver daarbuiten is Hovenier van Amelsvoort werkzaam.

Hovenier Breda

Energetische tuin aanleggen 

Groen maakt gelukkig, daar zijn wij van overtuigd. Om echt helemaal tot rust te komen in uw tuin en te kunnen genieten van de natuur is een energetische tuin wellicht een goede uitkomst. Bij een energetische tuin gaan we er van uit dat alles energie is. Bij energetische tuinen wordt er zo optimaal mogelijk gebruik gemaakt van positieve energieën. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over energetische tuinen.

Academie voor Radiësthesie

Wij hebben tevens de Academie voor Radiësthesie opgericht. Radiësthesie is de wetenschap van straling en het opsporten van ondergrondse wateraders en waterwegen. Door te weten waar deze liggen, kunt u de energie van deze wateraders gebruiken voor het aanleggen van een energetische tuin. Wilt u meer infomatie over de Academie voor Radiësthesie bij de hovenier in Breda?

Academie voor Radiësthesie

De mooiste bedrijfstuin van Breda

Een goede eerste indruk maken is belangrijk. Komt er iemand bij uw bedrijf op bezoek dan is het eerste wat deze persoon ziet niet u, maar uw bedrijfstuin. Een slordige tuin zegt wat over uw bedrijf. Heeft u uw tuin tip top in orde dan geeft u hiermee een positief signaal af. Een representatieve tuin, die past bij uw bedrijf en wat u wilt uitstralen, is belangrijk. U kunt het vergelijken met een beursstand. Een mooie opgemaakte, verzorgde en strakke beursstand valt op en trekt uw aandacht en een minder verzorgde nodigt toch minder uit.

Wij leggen niet alleen bedrijfstuinen, maar ook adviseren en ontwerpen wij bedrijfstuinen in Breda voor bedrijven. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een nieuwe tuin of heeft u advies nodig? Wij helpen u graag uit de brand. Samen gaan we om de tafel om een representatieve tuin aan te leggen die past bij wat uw bedrijf uit wilt stralen. Met uw inbreng ontwerpen wij samen de mooiste bedrijfstuin van Breda. Klinkt dit goed? Neem dan hieronder contact met ons op om, onder het genot van een kop koffie, de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag kennis!

Contact opnemen