Bel ons: 013 - 534 60 23

Hovenier Breda

Brengt u graag veel tijd door in de tuin? Dan is het belangrijk dat de tuin helemaal aansluit op uw wensen. In de tuin moet u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur. Een tuin waarbij alles in balans is en uw wensen voorop staan, dat is precies wat Hovenier van Amelsfoort creëert. Van onderhoudsvrije tuin tot rustgevende tuinVoor tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Als hovenier bij Breda is uw tuin in goede handen bij ons.

Van Amelsfoort, de hovenier bij Breda

Ieder seizoen is uw tuin op een andere manier een plek om van te genieten. Doet u dat ook echt? Of ziet u op tegen het onderhouden van uw tuin? Of zou u uw tuin wel eens helemaal opnieuw willen laten aanleggen? Voor verschillende tuinwerkzaamheden in de omgeving van Breda bent u bij ons, als hovenier bij Breda aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u weer optimaal geniet van uw tuin. Of dit een kleine aanpassing is of een volledige verbouwing, wij creëeren een ontspannen sfeer in de tuin waarbij alles in balans is.

Ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin

Wij vinden als hovenier bij Breda geen uitdaging te groot als het gaat om tuinen. Van ontwerp tot aanleg of onderhoud, wij doen niets liever dan werken in tuinen. Dit doen we met veel passie en enthousiasme. We denken dan ook erg graag mee bij de realisatie van een tuin die helemaal past bij uw wensen, uw woonsituatie en uw budget. Van een onderhoudsvrije tuin tot een tuin waar u met uw groene vingers juist aan de slag kunt gaan. Wilt u graag advies over uw tuin? Als hovenier bij Breda adviseren we u graag over de beste mogelijkheden voor uw tuin. Wanneer u een nieuwe tuin wilt aanleggen starten we eerst met het ontwerp welke aansluit op uw wensen. Vervolgens leggen we deze aan met bijbehorende bestrating en beplanting. We geven u natuurlijk advies over de onderhoud van uw nieuwe tuin. Ook kunnen we het tuinonderhoud voor uw tuin in Breda uit handen nemen en deze volledig verzorgen. Dit is ideaal wanneer u zelf geen groene vingers heeft of wanneer het oppervlakte erg groot is.

Hovenier in Brabant

De klantenkring van Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort bestaat hoofdzakelijk uit particulieren, maar ook uit tuinen bij kantoorpanden en op bedrijventerreinen. Wij kunnen u helpen met het ontwerp en de realisatie van een nieuwe tuin of juist het onderhoud van uw huidige tuin. Wij zijn als hovenier bij Breda gevestigd in Goirle en hebben vanuit deze mooie plaats een klantenkring in de wijde omgeving. In heel Brabant zijn wij een vakkundige hovenier bij Breda die u graag helpt. Van Tilburg tot Breda en van Waalwijk tot Oosterhout en zelfs ver daarbuiten zijn wij werkzaam.

hovenier breda

Energetische tuin aanleggen door uw hovenier bij Breda

Een specialisatie van Hovenier van Amelsfoort is de energetische tuin. Hiervoor volgen wij, als hovenier bij Breda, speciale cursussen en regelmatige bijscholing om deze bijzondere manier van tuinaanleg op de juiste manier te kunnen beoefenen. We zijn er trots op dat de vraag naar de natuurlijke tuin die volledig aansluit op de aanwezige elementen en wensen van de bewoners steeds meer bekendheid krijgt. De harmonie in de tuinaanleg van een energetische tuin is bijzonder groot en dit zult u ervaren als u in de tuin ontspant.

Met de tuin als verlengstuk van de woning is de energetische tuin zeker een aanvulling die u veel extra rust en plezier zal geven en waarin de bloemen en planten goed groeien. De energetische tuin biedt veel mogelijkheden, zo is er altijd ruimte voor een combinatie tussen begroeiing en bestrating, maar ook worden vaak ornamenten gebruikt in het ontwerp. 

Academie voor Radiësthesie

Wij hebben tevens de Academie voor Radiësthesie opgericht. Radiësthesie is de wetenschap van straling en het opsporten van ondergrondse wateraders en waterwegen. Door te weten waar deze liggen kunt u de energie van deze wateraders gebruiken voor het aanleggen van een energetische tuin. Wilt u meer infomatie over de Academie voor Radiësthesie bij de hovenier bij Breda? Klik op onderstaande link!

Academie voor Radiësthesie

Een voortuin aanleggen of uw tuin renoveren?

Niet alleen kunt u bij ons terecht om uw tuin te onderhouden, maar ook leggen wij voortuinen aan in de omgeving van Breda. Wij zijn een vakkundige hovenier bij Breda en we hebben vakkundige mensen in dienst die jouw voortuin in een mum van tijd omtoveren tot een totaal nieuwe voortuin. Velen klanten gingen u al voor en allemaal waren ze even tevreden! 

Vraag gerust vrijblijvend advies

Daarnaast geven wij ook graag advies. Heeft u wensen of wilt u nu al jaren die droomtuin, maar het komt er maar niet van? Wij gaan graag met u aan tafel om uw wensen te bespreken om samen uw droomtuin te realiseren. Voor de aanleg moet er natuurlijk wel een ontwerp geschetst worden en dit doen wij ook met alle plezier. Wij, van Hovenier van Amelsfoort, ontwerpen, leggen en onderhouden de tuin voor u. Alles is mogelijk!

Wilt u alleen een ontwerp of wilt u dat wij alleen de tuin aan komen leggen? Geen probleem! Neem hieronder contact dé hovenier bij Breda op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij ons is een vrijblijvende offerte ook écht vrijblijvend!

Doe hier een vrijblijvende offerte

De mooiste bedrijfstuin van Breda

Een goede eerste indruk maken is belangrijk. Komt er iemand bij uw bedrijf op bezoek dan is het eerste wat deze persoon ziet niet u, maar uw bedrijfstuin. Een slordige tuin zegt wat over uw bedrijf. Heeft u uw tuin tip top in orde dan geeft u hiermee een positief signaal af. Een representatieve tuin, die past bij uw bedrijf en wat u wilt uitstralen, is belangrijk. U kunt het vergelijken met een beursstand. Een mooie opgemaakte, verzorgde en strakke beursstand valt op en trekt uw aandacht en een minder verzorgde beursstand nodigt toch minder uit. Als hovenier bij Breda helpen wij u hier graag mee!

Wij leggen als hovenier bij Breda niet alleen bedrijfstuinen aan, maar adviseren en ontwerpen ook bedrijfstuinen bij Breda. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een nieuwe tuin of heeft u advies nodig? Wij helpen u graag uit de brand. Samen gaan we om de tafel om een representatieve tuin aan te leggen die past bij wat uw bedrijf uit wilt stralen. Met uw inbreng ontwerpen wij samen de mooiste bedrijfstuin van Breda. Klinkt dit goed? Neem dan hieronder contact met dé hovenier bij Breda op om, onder het genot van een kop koffie, de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag kennis!

Contact opnemen