Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuinaanleg Tilburg

Tuinaanleg in Tilburg of omgeving nodig? Ontdek dan Hoveniersbedrijf Van Amelsfoort, een hovenier met ruim 40 jaar ervaring. Wij hebben een sterke focus op het aanleggen van tuinen waarin u zich echt gelukkig zal voelen. Wij helpen u bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Tuin aanleggen omgeving Tilburg

Wat zijn uw wensen? Persoonlijk contact is voor ons altijd belangrijk. Wij komen bij u langs voor een kennismaking en het bekijken van de huidige situatie van uw tuin. We bespreken uw wensen en uiteraard nemen we hierin mee hoeveel tijd u heeft om de tuin te onderhouden en wat uw budget is. Is de tuin vooral een plek om lekker te zitten na een dag werken? Wilt u een echte lifestyle tuin? Is het belangrijk dat uw kinderen voldoende speelruimte hebben in de tuin of wilt u zelf ook actief in de tuin aan de slag met het onderhoud? Zomaar enkele punten die voor ons van belang zijn bij het bepalen van een goed advies. Wij denken met u mee zodat u de tuin krijgt die aan uw wensen voldoet. U heeft de keuze uit verschillende tuinontwerpen:

  • Mediterrane tuin
  • Klassieke tuin
  • Onderhoudsvrije tuin
  • Duurzame tuin
  • Kindvriendelijke tuin

Tuinaanleg verzorgen

Heeft u een nieuwe woning of wilt u uw huidige tuin opknappen? Bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort kunt u terecht voor uw tuinaanleg Tilburg. Wij verzorgen de gehele aanleg van de tuin tot in de puntjes. Er komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Zo verwijderen wij alle huidige begroeiing, beplanting en straatwerk. Vervolgens gaan wij aan de slag met de aanleg van de tuin zoals we die hebben besproken. Denk hierbij aan het aanleggen van gras, beplanting, een vijver, terras en straatwerk. Wij nemen de aanleg van uw tuin uit handen. Een mooie tuin zorgt er direct voor dat uw tuin ook een nieuwe uitstraling krijgt.

Tuinaanleg Tilburg

Tuinaanleg Tilburg

Op basis van onze kennismaking zullen wij een ontwerp voor uw tuin maken. Uw eigen wensen, ideeën en voorkeuren worden hierin, voor zover mogelijk, uiteraard meegenomen. Naast de indeling van uw tuin geven we ook advies voor begroeiing met planten en bomen en het gebruik van andere materialen. Op basis van een definitief ontwerp zullen wij uiteindelijk overgaan tot de aanleg van uw tuin.

Aangezien elke tuin weer uniek is en wij het heel belangrijk vinden dat uw tuin echt een plek is waar u blij van wordt besteden wij veel aandacht aan het ontwerp. Ook tijdens de tuinaanleg Tilburg zult u merken hoe zorgvuldig en netjes wij te werk gaan. Samen met u zoeken we naar de tuin waar u heerlijk kunt ontspannen.

Ook over het onderhoud van uw tuin denken we graag met u mee. Zorgt u zelf voor het tuinonderhoud in Tilburg of vindt u het prettig dat wij u hierin ondersteunen? De mogelijkheden zijn eindeloos en we bespreken dit graag met u!

Wij bevinden ons in de omgeving van Tilburg en hebben ook projecten in;

Energetische Tuinaanleg

Naast de tuinaanleg van de 'normale' tuinen is Hoveniersbedrijf van Amelsfoort tevens gespecialiseerd in de aanleg van energetische tuinen. Ook in Tilburg en omgeving hebben wij reeds diverse energetische tuinen mogen realiseren. Een energetische tuin kenmerkt zich kort gezegd door het principe dat alles energie uitstraalt. Bij een energetische tuin wordt er optimaal gebruik gemaakt van alle positieve energieën die er in uw tuin zijn. Een energetische tuin zorgt voor harmonie, rust en ontspanning. 

Meer over Energetische Tuinen