Bel ons: 013 - 534 60 23

Tuin onderhoud Tilburg

Wanneer de tuin mooi onderhouden is en er verzorgd bij ligt, fleurt dit vaak de hele woning op. Ook uzelf kunt meer genieten van het aanzicht van de tuin. Hovenier Tilburg weet raad met uw tuin.

Vakkundig tuin onderhoud Tilburg

Het onderhouden van een tuin kost vaak veel tijd en energie. Het gras moet gemaaid worden, planten en bomen geknipt, onkruid gewied en bladeren geveegd. Heeft u hier zelf geen tijd voor of bent u niet geboren met groene vingers? Voor tuin onderhoud Tilburg kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf van Amelsfoort.

Weer genieten van uw tuin

Niet iedereen wordt geboren met groene vingers en een passie voor tuinieren. Wel wil iedereen genieten van een verzorgde en mooie tuin. Dit kan alleen wanneer de tuin goed onderhouden wordt. Te lang gegroeid gras, dode planten, onkruid en verwilderde bomen zorgen voor een lelijke blik op de tuin en uw woning. Wanneer u in de tuin geniet van het weer, wilt u ook kunnen genieten van een mooie tuin. Hovenier Tilburg zorgt ervoor dat elke tuin er na een onderhoudsbeurt weer prachtig uitziet. 

Maatwerk onderhoud

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort levert maatwerk tuin onderhoud Tilburg en omgeving. Wij bespreken met u welk onderhoud u door ons uit wilt laten voeren. Wilt u bijvoorbeeld dat wij de gehele onderhoud verzorgen, of slechts een deel? Wellicht wilt u zelf ook nog tuinieren of wilt u juist een onderhoudsvriendelijke tuin. Nadat we dit helemaal besproken hebben, kunnen we de kosten vaststellen.

Onder tuinonderhoud valt onder andere:

  • Snoeien van de beplanting,
  • het verwijderen van onkruid,
  • het toepassen van bemesting in voor -en najaar,
  • het geven van een bemestingsadvies,
  • het bestrijden van beplantingsziekten,
  • het plaatsen van bloembollen,
  • het spitten in zijn algemeen,
  • het ijsvrij houden van paden,
  • het verwijderen van tuinafval uit goten.

Meer over het onderhoud van uw tuin

tuin onderhoud tilburg

Tuin onderhoud Tilburg het gehele jaar door

Veel mensen denken dat tuinonderhoud vooral in de zomer uitgevoerd moet worden. Het onderhoud van de tuin gaat het hele jaar door. In de lente wordt veel beplanting geplant en wordt de tuin zomer klaar gemaakt. In de zomer moet vaak onkruid verwijdert worden, gras gemaaid en andere werkzaamheden uitgevoerd. In de herfst  wordt vaak besmetting toegepast en veelal bladeren geveegd en tuinafval uit goten verwijderd. Tijdens de winter kunnen we de paden in uw tuin ijsvrij houden en planten voorbereiden op de kou. Het hele jaar is er dus onderhoud aan uw tuin uit te voeren.

Tuin onderhoud voor bedrijven

Ook bedrijven helpen wij graag voor het onderhoud en/of aanleg van een bedrijfstuin. De eerste indruk van een bedrijf is ontzettend belangrijk. Een nette, verzorgde en vooral mooie tuin zorgt voor een goede uitstraling. Het is bovendien het visitekaartje van uw bedrijf! Het is belangrijk dat uw bedrijfstuin aansluit bij hetgeen wat uw bedrijf wilt uitstralen. Het is als het ware een verlengstuk van uw bedrijf. Verder kan een goed verzorgde tuin zorgen voor een verbetering van de werksfeer en zelfs productiviteit. 

Energetische tuin

Heeft u het gevoel dat u zich niet prettig voelt in de tuin en dat de tuin geen energie geeft? U kunt er ook voor kiezen om de tuin opnieuw in te richten op een enegetische manier. Wij, als hovenier Tilburg zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen die passen bij u en die de energie in uw tuin op een positieve manier inzet. Zo ontwerpen wij de tuin geheel met u en zorgen we ervoor dat u gelukkig wordt van de nieuwe tuin. Ook een energetische tuin kan onderhoudsarm zijn, want het is natuurlijk de bedoeling dat u tot rust komt in deze tuin.

Hoveniersbedrijf van Amelsfoort

Wilt u tuin onderhoud Tilburg uit laten voeren aan uw tuin? Hoveniersbedrijf van Amelsfoort helpt u graag bij het onderhouden van uw tuin. Ook wanneer u een gehele nieuwe tuin wilt laten aanleggen is dit mogelijk. Wij hebben een passie voor tuinieren en alles wat met de tuin te maken heeft. Ook voor tuinaanleg Tilburg en tuinontwerp Tilburg kunt u bij ons terecht. Wij zijn de hovenier in Tilburg en omstreken. Neem contact op om te bespreken wat we voor u kunnen doen.

Contact